Alya05 Ebru_ebru kız atmaz olurmuyum hemen atacamm 😀😀 Hem biliyormusun Benm bundan önceki gebeliğim 5 haftalık gittiğimde kese yuvarlaktı 9 da gittiğim de oval olmuştu 13+6 da doktor bana %95 kız dedi 14 haftada kalbi durdu ölü doğdu baktık erkekti
Ebru_ebru Alya05 Hadi bakalım Rabbim gönlüne göre versin yeni taze anne olarak dualarım senin için sağlıkla kucağına al ☺️
Alya05 Ebru_ebru Allah razı olsun canm insan ister istemez merak ediyor. Ama Okadar kürtaj falan çektim diyorum sağlığı yerinde olsun Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin
Alya05 Ebru_ebru bişi yazacaktım ama boş ver şimdi tanıyanlar görür o benden eksik 😀😆🤣 Dayıya çekseler iyidir Bizim halamız güzeldir iri gözlü beyaz tenli onada çekse olur ☺️
Ebru_ebru Alya05 Amin canım en önemlisi o sağlıklı olsunlar yeter ben 1 hafta oldu doğum yapalı bebeğim emmiyor göğüs ucum yok rengi sarı kafayı yemek üzereyim ne yapacağım bilmiyorum sezeryan oldum yurtdışındayım kimse yok bakan of içim dolmuş kız şimdi fark ettim 🥹🥹🥹🤦🏼♀️
Alya05 Ebru_ebru yaaa canm Benm uzakta oluncada çok zor ya Allah yardımcın olsun inşallah Allah bebeğini sana bağışlasın 🥰
Aselimse Alya05 Alya05 bu erkek bebek demi genelde bende az bucuk ogrendim yorumlarla kese ve durus sekline gore
Karanfill Sevdam74 evet başı 🤣. ilk kontrolüne 17 haftalık gittim Dr kız dedi ama bide buraya sorayım dedim 🤣 bide 9. Haftada bi kanamam oldu ama onun ultrason görüntüsünu vermediler
Karanfill Sevdam74 aman ne bileyim bazıları kemik yapısından falan bilirmiş ya 🤣 teşekkür ederim inşallah ♥️