Sevdam74 Karanfill ilk kalp atislarini dinlemek için gitmediniz mi bebeğin başımı tam anlamadım ama cinsiyet tahmini yapamıyorum öyle 😆
Ebru_ebru Alya05 Rabbim gönlünüze göre versin ileride ki haftalarda yeniden atın .. Pipi daha şimdi olmaz kız 😂😂😂
Alya05 Ebru_ebru sen kese şekline göte tahmin ediyorsun değil mi. Haftada yine gidecem belki kese şekli değişir 😄
Karanfill Sevdam74 evet başı 🤣. ilk kontrolüne 17 haftalık gittim Dr kız dedi ama bide buraya sorayım dedim 🤣 bide 9. Haftada bi kanamam oldu ama onun ultrason görüntüsünu vermediler
Alya05 Ebru_ebru amin inş sana güzeller güzeli bir kız. Banada tatlımı tatlı yakışıklı tombik beyaz yeşil gözlü bir erkek nasip etsin Yeşil göz bizden çıkmaz ama allah isterse olur 😊
Aselimse Alya05 Alya05 bu erkek bebek demi genelde bende az bucuk ogrendim yorumlarla kese ve durus sekline gore
Alya05 Ebru_ebru kız atmaz olurmuyum hemen atacamm 😀😀 Hem biliyormusun Benm bundan önceki gebeliğim 5 haftalık gittiğimde kese yuvarlaktı 9 da gittiğim de oval olmuştu 13+6 da doktor bana %95 kız dedi 14 haftada kalbi durdu ölü doğdu baktık erkekti