Sevinc44 GirlandBoy_Mom yok canım ya kiz çocukları çabuk gelisiyor, çabuk duruyor gelişimleri. Ondan kaynaklı bence. En net ergenlikte belli oluyor zaten hepimiz yaşadık :)
GirlandBoy_Mom Sevinc44 tabi canım orası öyle tabiki kızım 51 cm doğdu bakalım beyefendi nasıl olacak
Berrakk39999 GirlandBoy_Mom kilosuna normal dedi mi canım peki benim de 29+4 te 1466 çıktı doktor protein ağırlıklı beslen dedi anlamadım kilosu iyi gibi gelmişti bana
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi ben detylıda görünce zaten direk dedim başı niye büyük diye 😂😂inşallah görürsün canım🥰
Berrakk39999 GirlandBoy_Mom ben de anlamadım aslında buradan baktıgımda bizimkilerin kilosu ileride bile doktorun normal demiş rahatladım canım çok sagol
fatmaanuurr22 GirlandBoy_Mom bende dün kontrole gittim 28+4 1419gram 39cm 🥰 ultrasonda 29+5le uyumlu çıktı
10gamze GirlandBoy_Mom Benimde 28 hafta 1700 kilo 39cm boyu baş aşşağı kafası büyük dediyse doktor normal doğum öneriyormu benim oğlanın kafası büyüktü normal doğum zor oldu 29+4 uyumlu
GirlandBoy_Mom 10gamze maşallah canım🥰 doğum şeklini bilmiyorum canım ama yani doktor direk koca kafa dedi 🙃Benimkide 30+5 le uyumlu şuan