GirlandBoy_Mom 1500 kilo 38 cm olmuş bebeğim bide Doktorum kafası büyük dedi babası gibi🥲🤭makat gelişten baş aşağı pozisyon almış bu haftada ya sizlerin nasıl bebişler döndümü boy kiloları nedir?
Deleted33000 GirlandBoy_Mom 30+3 TE gittiğimde 1750 Gr di bize de kafası biraz büyük demişti benimki de baş asagiydi hatta poposunu sağ kaburgamin altındaydı minik oğluşumun
Sevinc44 GirlandBoy_Mom 29da gittigimde donmustu, 1360 gr 41 cmdi (babası çok uzun) 😂 haftaya gorucem insallah bi daha 32de
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom maşallah paşaya teyzesi yesin onu 🤲🏻🧿🤤 kuzum peki şimdi hareketlerini nasıl hissediyorsun
Berrakk39999 GirlandBoy_Mom kilosuna normal dedi mi canım peki benim de 29+4 te 1466 çıktı doktor protein ağırlıklı beslen dedi anlamadım kilosu iyi gibi gelmişti bana
GirlandBoy_Mom Deleted33000 Benimkide öyle yaa kafası büyük ama dönmüş dedi ultrasonda 30+5 çıktı bebeğim 🥲
Sevinc44 GirlandBoy_Mom ay sorma baba kız benden uzun olacaklar heralde :)) daha 14 haftalıkken Dr demişti bacağı normalden uzun diye, şimdi tamamen belirginleşti fark 🥰
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi sağol canım benim 🥰vajinamın üstünde hissediyorum kanala yaklaşmış dedi şuan ama kafası büyük şuan girmez merak etme dedi çok sert uzun hissediyorum
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom Ben de kuzum hıçkırıklarını kasıklarımda hissediyorum yani hıçkırık diye biliyorum uzun süre böyle hareketi hissedince acaba dönmüş mü benimki merak ediyorum bakalım gidince öğreneceğim İnşallah bir haftaya kadar
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi inşallah canım bakalım ben hissettim zaten döndüğünü dedim ya dönmüş heralde diye
Sevinc44 GirlandBoy_Mom yok canım ya kiz çocukları çabuk gelisiyor, çabuk duruyor gelişimleri. Ondan kaynaklı bence. En net ergenlikte belli oluyor zaten hepimiz yaşadık :)
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom Ay ben hiç fark edemiyorum mesela başınayağa kolu bana göre her türlü hareket ediyor bebişim 😂😂
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi ediyor hareket de şöyle mesela ben şiddetli hissediyorum tekmelerini baskı yapıyor o da başı büyük diyeymiş 🥲