Adenlinaav Kızlar ben bu ay transfer için tedaviye başladık doktorum cift transfer yapalım dedi bu durumumu yaşayan varmi
Nur8893 Adenlinaav Arkadaşımda çift transfer oldu birtanesi tutundu şimdi 4 aylık hamile 🙂Güzel sonuçlar alırsın inşallah sende 🙏🏻 💐
Asill01 Adenlinaav kesinlikle çift yaptırsın cnm tutma şansı artıyor ikisi tutmazsa en azından biri tutar rabbi gönlüne göre versin inşallah ama bn iki kez yaptırdm ikiside çiftti suan gebelik yeni başladı beta takibindeyim bgun 14.günümüz
-Yasar-123 Adenlinaav benim de nasipse ,20 Mayıs’ta transferim olacak. Doktorum çift embriyo transfer edecek. Riske atmaya gerek yok o yüzden çift daha mantıklı geliyo bana da. Hepimizin hakkinda hayırlısı olsun🌸
Asill01 Adenlinaav ilk transfer 5.gün embriyosu çift tutmadı smdiki 3.gün embriyosu tuttu cok şükür ama tekmi çiftmi henüz belli deil
Asill01 Adenlinaav sebepsiz denildi ama eşimin ailesinde birinci derecelerde düşükler war ona bağladı doktor histereskopi yapalım die oyuzdn ısrar etmişti
Dilan-F Adenlinaav evet canım bende 2 asilama oldum negativ sonuç aldım … ve pazartesi günü ilk transferim oldu dondurulmuş embriyo transferi oldum
Asill01 Dilan-F smdi cıktı sonuc 169geldi kuzum doktorum aradı sağlıklı gebelik dedi cumartesi tekrar beta yapılacak kese için gün vercekmiş çok şükür
Dilan-F Asill01 çok şükür bacım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah gözün aydın dua et banada nolursun 🩷😭
Dilan-F Adenlinaav ben devlette tedavi görüyorum o yüzden tek embriyo çünkü yazım 30 eğer 35 yaş olsaydım evet iki embriyo koyucaklardi
Adenlinaav Mariam1 ramazan kampanyasında başladık 89bin tedavi 35 bin ilaç tuttu şimdide transfer ilaci aldık 5.300 tuttu