Psikoanne 37+2 olduk bizde , ilk doğum olacağı için doktor normal doğum için bekletiyor. Ağırlaştık biraz ama prensesimiz ne zaman gelmek isterse artık ,bekliyoruz 🥰
Basakbayav NurB_3 şehir hastanesine gidiyorum 41 e kadar tutuyorlar gelmezse suni ile başlatacaklar 🥲
Ecrinimsenam HANIMLAR KONUDAN BAGINSIZ GEBELIKTE OCEAN MARKA D3K2 KULLANAN VAR MI? BAZILARI KULLANAMAZ DIYOR ECZACI VERDI KULLANDIM 5 DAMLA OLARAK :(
Fatmanoyan Ecrinimsenam aa onu b nd kullanıyorum doktor baska yazmisti eczaci onu vermisti en basindan beri kullanıyorum iki damla günlük ay inşallah bir sknti olmamıştır
Annelikl gokcekocyigiit ikinci çocuk doğum zamanlarımız ve ilk çocugumuzun yaşları aynı ben çok korkuyorum tekrar sezeryan🥹
Zeynepkrkzk 38+1 normal doğum olduğu için belli değil sancı bekliyoruz 🥰. Kızlar birde bir şey sorucam sizlere 38 im doktor 2 hafta kadar geriden geldiğini söylüyor bugün kontrolde kilosu 2880 dedi sağlığında suyumda herhangi bir problem yok aranızda durumu yaşayan var mı riskli kötü bi durum yok dedi doktor sadece minyon bi bebek olacak gibi dedi ama işte annelik içim rahat değil ister istemez 🥹 ve şimdiden Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız 🤲🏻❤️
-37- Zeynepkrkzk benim de on gün gerideydi basen on bazen bır hafta karın çevresi genişliği dar dedi biz minyon da değiliz ama biraz daha toparlamış,kafaya takmayın sağlıklı olsunlarda toparlarlar
Dolunay21 Zeynepkrkzk bende 38+1deyim, size söylenenler bana da dendi. 36.haftada 2550 grdı bebeğim şimdi ne kadar olmuştur hiç bilmiyorum. Doğum kilosu 2500 ile 4000 gr arasında olabilirmiş o yüzden endişe etmiyorum. Doğumunuz yakın hiçbir şeyi stres yapmayın bence:)
-37- gokcekocyigiit son 7 diyor program ama gelen giden yok belirti de yok🥰39 olduk bugün bekliyoruz ,erkek geç gelir diyende var ama en çok geceleri artık zor olmaya başladı ,sağlıkla gelsinlerde heyecan korku karmaşık duygulardayım
Zorlu Anne1924 benımde 21 mayıs bır cocugum var 4 yasında. Nasıl olacak ne olacsl bende bılmıyorum kaygılıyım
Zeynepkrkzk -37- İnşallah daha da toparlar sağlıkla doğar bebeğimiz dediğiniz doğru sağlıklı olsunlar öncelikle ama insanın kafasına da takılıyor istemsizce sormak istedim sadece içim biraz olsun rahatlasın diye işte 🥹☺️
-37- Zeynepkrkzk ne hissettiğini biliyorum canım benim bende çok taktım 32den sonra söylediler ve yediğime içtiğime dikkat ettim hep ama işte bazen onunla alakası olmuyor.yeter ki sağlıkla kavusalımda daha hızlı buyurler Emin ol
Yogurtlupilav gokcekocyigiit şafak 12 diyorduk ama birkaç saat önce NST de sancı çıktı, biraz stres oldum 😊
-37- Yogurtlupilav benimde pazartesi sancı çıkmış büyük bir sancı dedi ama hissetmiyorum ben yatış dediler yapmadım bekliyorum bakalım kendimi talip ediyorum 🐣ve daha hiç çatı muayenesi yapmadılar