Handey gokcekocyigiit bizim de 19 mayıs 🙃 dün kontrolüm vardı çok ısrar ettim biraz öne alalım diye ama olmaz diyor doktorum. Benim de 6 yaşında kızım var❤️
mislinaninannesi gokcekocyigiit uygulamaya göre son 25 gun haziranin ilk haftasi diyo ama bnce daha erken dogurucam gibi hissediyorum bir an önce doğsun istiyorum bebeğim 🤗
Pinar0711 gokcekocyigiit son 23 gibi gözüküyor. Aşırı heyecanlıyım. 2,5 yaşında kızım var. Acaba iki çocukla napıcam diye düşünüyorum başlarta çok cesurdum 🤣😂şimdi pas
Eliffffkkkkkk gokcekocyigiit son 2 gelmeye niyeti hiç yok yarın kontrolümüz var hala bir hareketlilik yoksa sezeryan isteyeceğim 🫣
Zbydkc gokcekocyigiit ay bize de 20 mayıs dedi bakalim devlette olduğu için kendi gününe göre ayarlıyor mus 7 yaşında bir kızım var nasil olucak nqpicam diye değişik duygular içindeyim valizi kapattim qma sanki daha eksiğim varmis gibi 🥺
Zeyhiraa 38+4 sancım var şuan ama şiddetlenmedi henüz artık dayanacak gücüm de kalmadı sağlıkla gelsin bebişlerimiz ❤️
Tugce396 gokcekocyigiit Normal bekliyorduk ama koca kafalıymış çatıdan geçmesi mümkün değilmiş 11 mayıs’a gün aldık. Pazar günü kavuşuyorum oğluşuma 😚