Kosemen54 Fahriye41 evet ben arkadaşımla gitmiştim girdi içeri fotoğraf renkli verdi ve siyah olarakda vücudunun parçalarını çekti onları da verdi ayrıntılı dosya veriyor zaten size
Kosemen54 Fahriye41 15 20 dk sürmüştü sanırım ama kısa süre olarak bakmayın gerçekten ayrıntılı baktı
Fahriye41 Su123 renkli ultrason veriyor mu birde eşiniz yanınıza gelebiliyor mu doktor arayışın dayım
Su123 Fahriye41 evet iki tane verde renkli ultrqsyon hatta yüzünü göstereceği zaman eşime videoya aldırdı anı kalsın diye eşimde kızımda girdi odaya
panikprenses etkafa cihanda ayfer hoca var ona talipliyim ve cok ilgili tatli bi doktor tavsiye ederim 💙
kalbiminpariltisi etkafa medical park ümit aydında doğum yaptım memnun kaldım süreç istediğim gibi ilerledi şükür
Pacifist Benim de doktorum eray bey ve semih beyi önerdi. Eray beyin yorumları biraz kafamı karıştırdır. Üniversite hastanesinde yaptıran var mı acaba, babaları içeri alıyorlar mıdır?
Kosemen54 Elif3419 güzeldi 20 dk falan sürdü herseyine baktı 3 d resimde verdi çoklu ultroson resmide verdi
Sila41_ Papatyam_42 eray bey kısa bakıyor diye duydum semih beye gittim doktorum da onu tavsiye etmişti çok memnun kaldım 25 dk kadar sadece ultrasonla baktı çok detaylıydı eray bey 10 dk kadsr sürüyor