Esiilaa Papatyam_42 20. Haftamda semih özerene yaptırdım gayet memnun kaldım detaylı her seyını ınceledı
Esiilaa Fahriye41 ben mart ayında gitmiştim o zaman daha zam gelmemıstı 5 küsürdü ama tam hatırlamıyorum küsürati bucuk ya da 250 gibi kusuratı vardı bu yıl mart bası
Mercimek7713 Su123 ay bu mesajı gördüm iyi oldu bende yarın Yalova aktif Hastanesi’nde öner beye randevu olusturdum
Busebicerr Su123 Kesinlikle bende kendisini öneririm biz yaptırdığımız da 3500 dü zam gelmiş sanırım çok güzel ilgileniyor
Fahriye41 Su123 renkli ultrason veriyor mu birde eşiniz yanınıza gelebiliyor mu doktor arayışın dayım
Kosemen54 Fahriye41 evet ben arkadaşımla gitmiştim girdi içeri fotoğraf renkli verdi ve siyah olarakda vücudunun parçalarını çekti onları da verdi ayrıntılı dosya veriyor zaten size
Kosemen54 Fahriye41 15 20 dk sürmüştü sanırım ama kısa süre olarak bakmayın gerçekten ayrıntılı baktı
Bkaya41 etkafa özel körfez marmara hastanesi özlem kemik gül ilk hamiligimde gidiyordum şuan da çok memnunum çok ilgili detaylı anlatıyor herseyi
panikprenses etkafa cihanda ayfer hoca var ona talipliyim ve cok ilgili tatli bi doktor tavsiye ederim 💙