Yenibirannee rahatdur_evladim benim ilk kızım geriden geliyordu nesquikli süt içtim 3.400 doğdu o baya kilo aldırdı normal toz nesquıklı sut. 2. bebegımde tam 3 kılo dogdu oda son ay aldı sızınde belkı son haftalarda alır
rahatdur_evladim Balyanaklikoalam doktorum aynı niye nasıl böyle birşey oldu anlamış değilim Şimdiye kadar bebeğimde hiçbir sıkıntı yoktu bu son iki muayenemde böyle şeyler söyledi doktor
Balyanaklikoalam rahatdur_evladim benimde hep aynıydı ama oluyor bazen öyle şeyler bebeğin pozisyonu duruşu vs herşey etkiliyor tavsiyem farklı doktorlara gidin içiniz rahat etsin hem inşallah yoktur ama varsa da sorunun ne olduğunu bulurlar belki ve daha iyi ilerler süreç
rahatdur_evladim Candyboy kesinlikle öyle yapacam yarın bildiğim güvendiğim başka bir doktor daha var ona gidecem olmadı artık üniversiteye gidecem
10gamze rahatdur_evladim 1ay geride olamaz acaba senmi yanlış anladın😒 yada doktor mu yanlış baktı 2.300 olmasın kilosu 2buçuk kilo bebek doğuyor küvezde falan kalmaz sonra toparlar kızım 3kilo doğdu 49cm di başka doktora gitsene bir bence
rahatdur_evladim 10gamze geçen haftada gittim aynı şeyi söyledi bu gün yine gittim aynı şeyi söyledi geçen hafta perinatolojiye gönderdi bu gün yine gönderdi Keşke 2300 olsa keşke bu kadar içimi karartmazdım 😐
rahatdur_evladim threebaby_mom bende ilk gebeliğimde 2400 normal doğum oldum hiç küvöze girmedi ikincisinde 3700 normal oldum bunda da normal doğum pozisyonu almış ama doktorum çok geride olduğunu söyledi
rahatdur_evladim Ysmnzel ilk kızım 2400 doğdu normal hiç küvöze girmedi çok şükür Ama bunda yaklaşık 1 aylık gelişim geriliğinden bahs ediyor maalesef
gezentianne rahatdur_evladim ilk kızım 2400 doğdu normal hiç küvöze girmedi çok şükür Ama bunda yaklaşık 1 aylık gelişim geriliğinden bahs ediyor maalesef Hiç kilo almaması gram almaması sıkıntı.Plesantaya giden damarlarda sorun olabilir. Geriden gelmesi minyon doğması ayrı birşey ama az da olsa kg alımı beklenir. Farklı farklı yerlere gitmeyin doktorunuzla devam edin belki acil doguma alırlar arkadaşımın öyle oldu
Nazdem Ben on gün önce gitmiştim şuan 36 yım bir haftada 150 gr almış sadece 2700 gr şuan sizin bence normal kilosu stres yapmayın akışına bırakın sağlığı iyiyse kilosu pekte önemli değil açıkçası bozmayın moralinizi
rahatdur_evladim Nazdem bende şu an 36 hafta 5 günlük oldum bebeğimin kilosu 2 kilo 30 gram normal mi? Geçen haftadan bu yana hiç kilo almamış maalesef 😐
rahatdur_evladim babyshark__ ilk kızım 41 haftalık 2400 doğdu Şu an ki bebeğimin gelişimi 1 veya 2 hafta geride olsa sorun etmezdim 1 ay fark olduğunu söyledi
babyshark__ rahatdur_evladim bence kiloda kaynaklı öyle demiştir kafa kol bacak gelişimi karin gelisimi ile ilgili birşey dedimi
Yenibirannee rahatdur_evladim minyon tiplidir belki doğumdan sonra alır kilo sağlıkla gelsin de kilo cok mühim değil canım stres yapma lütfen dikkat et kendine
rahatdur_evladim babyshark__ diğer değerleri normal olduğunu söyledi perinatolojide normal dedi ama 1 hafta içinde gram kilo almamış tekrar perinatolojiye gönderdi
babyshark__ rahatdur_evladim o zaman canını his sıkma canım benim kızım da çok zayıf doğdu küp şeker gibi küçücük diyolardi şimdi 5yaşında 30kilo şimdi zayıflasin diye bakıyorum uğraşıyorum sağlıklı olsun kilo hiç önemli değil şuan yaptığın streste bebişi etkiler sağlıkla kucağına al inşallah
Mutluanneblog rahatdur_evladim Gerçekten bu kiloların böyle yarayacak her şeyi yemekle de alakası yok benim de bir hafta geriden geliyor bebeğe yarayacak ne varsa yiyorum ama düzelmiyor genetik oluyor önemli olan kilo almaya devam etmesi perinotoloji kan akışına felan bakmıştır onlar önemli ayrıca 31de gittim ben 1600 Dü 30 gözüküyor dedi sizin 2 kiloda nasıl 32 gözüküyor 33-34 olması gerekmez m
rahatdur_evladim Mutluanneblog üçüncü gebeliğim kilo takıntısı olan biri değilim ama doktor çok geride olduğunu söyleyince istemsiz bir şekilde kafama taktım Yarın başka bir doktora daha görünecem umarım o içimi rahatlatır
Sryldz rahatdur_evladim ilk gebeliğimde bebeğimin kilosu haftasına göre çok azdı doktorum sol tarafıma yatmamı önermişti.
rahatdur_evladim Sryldz sol tarafa yatmakla ne bağlantısı var acaba Kan akışınımı etkiliyordu şu an bildiğim şeyleri bile unuttum