Durukus0202020 firstmama ayy çok gerginlr dün ilk defa gittim, doğum acilde bı ebe bekliyor ebelerin başında gardiyan gibi sıra sıra nstye alıyor fln içerden bağırdı kendi aranızda konuşmayın diye sanki hapishane mahkumuyuz, beklerken ne yapabilirz yani
Durukus0202020 Tatli_bebek12 ay evet gerçekten öyle Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi, dünden beri kendi kendime evham yapıyorum.
Plansizgebe Durukus0202020 siz minyon musunuz anne baba? Çocukta öyle olabilir, doktorların amacı korkutmak değil bebeğinizi umursadıkları için risk almak istemiyorlar
Durukus0202020 Plansizgebe tabiki kesinlikle zaten art niyetli olduklarını düşünmedim zaten , sadece yaşadığım şoku paylaşmak istedim, kesinlikle minyonluk yok , ben 172 babası 185 baba tarafı dedesi fln da baya iri insanlar yani ona da çok şaşırmıştim
ikibaloglanannesi Durukus0202020 Siz Gebze fatihe gidiyordunuz dimi? Orada mi söylendi size bu? İkinci oğluma Fatih’te öyle demişlerdi bize de. Bende Farabide doğurdum ikinci sezeryan. Bebeğim de sıkıntı çıkmadı 39+1 de doğdu hatta şu an 29 günlük.
Durukus0202020 ikibaloglanannesi evet fatih şimdi yine kontrolüm vardı yine aynı şeyi dediler ama bu sefer suyum da azalmış zaten dün suyumun sızdığını farkettim şimdi farabiye gidicem , farabiden memnun musunuz nasıl
Miranne Durukus0202020 Durukus0202020 bazen bebeğin duruşu yanıltıcı gösteriyor sonra pozisyonu değişince normal hali görülebiliyor. Benim ilk gebelikte de çok zayıf demişti ertesi hafta hiç zayıf değil dikkat et biraz daha kg almasın normal doğmayabilir dedi
ikibaloglanannesi Durukus0202020 Fatih’te bana da öyle dediler. İkinci de ama dediğim gibi sıkıntı olmadan doğdu. Farabide iki kere sezeryan oldum çok memnun kaldım. Oradaki doktorlar daha iyi daha ilgili