Minyonannecik Mrsacar sağlıkla kavuşun inşallah bende sancı oluyor duzensiz ilk gebelik çokta anlamıyorum yalancı mı normal sanciya mi yaklaştık diye
balannesi41 Minyonannecik bu şikayetler bebeğin artık aşağı inmesiyle alakalı demişti doktorum 36-37 den sonra bebek artık yerleşmeye çalışıyormuş
Esma3222 Minyonannecik canım benımde öyle 40+4 oldum daha doğmadı sen düşün pazartesi yatışın yapılıcak son artık
Qbra12 Minyonannecik 39+5 oldum aynı şeyleri yaşıyorum🙄 34. Haftamdan berşdir bende de bu semptomlar var… doktorum rahim kendini doğuma hazırlıyor diyor… 40 olcam ama oğlumun gelmeye niyeti yok 🥺
Aleynabenugur Minyonannecik Benim de aynı şikayetlerim vardı o haftalarda ama hâlâ doğum yapmadım 39+5’im bence erken doğum diye düşünmeyin bende o haftalarda öyle düşünmüştüm 😂
Minyonannecik Aleynabenugur herşey çatı muayenesi olana kadar düşünüldü sonuca bakınca yumuşama başlamış 10 güne gelir dedi doktorumuz 😂
Minyonannecik Yenianne1991 ay hiç korkulacak gibi değilmiş yaa benim ödüm kopuyordu sezaryen olayım ben dedim doktora gel en azından deneyelim dedi bol jel sürdü iki parmakla iki saniye baktı çekti elini hemen o kadar 😇
minigimherseyim_ Sdnrymnklc hayır asla kalple ilgili bir şey demedi hiç bi Dr doğumdan sonra 3 ay aynı çocuk dr takip etti o bile fark etmedi ki