Minyonannecik Z13m benimde ilk hiç bişey bilmiyorum ya daha zor geliyo normal şekilde sağlıkla gelsinler inşallah
Ayshababy Minyonannecik bebek aşağıda mi benimki çok aşarda açılmam var mi diye bakmadı sancım 40-60 larda çıktı servikal çok kısalmış geçen gelende nişanmış anladım kadar kafasını ölçüm yapamadı baya aşarda ölçüm yapamıyorum dedi haraket etmesem 2 afta içinde gelir 5 gün daha haraket etme 36 da gelsin diyo 😀
glnhl_34 Minyonannecik aynılarını ben yaşıyorum doktor bana çok su içmeme gerektiğini söyledi erken doğum olmasını engelliyor mus
Minyonannecik esmersena_35 herkeste farklı ya ben bacak aramda ağrıdan yuruyemiyorum regl ağrıları giriyo sancıda çıktı ama daha var yani 1 haftayi geçer dedi
Minyonannecik Ayshababy yok ya benimki kanala baskı yapiyomus ama sancım 90 60 arasiydi çatı muayenesi yapınca leke geldi bide
Ayshababy Minyonannecik çayı kontrolünde lekelenme normal diyolar sağlıklan gelsinler artık geceden beri sancım var ama düzensiz bilmiyorum artık 5-10 gün dayanır mi kanalada yerleşmiş
Ayshababy Minyonannecik kiloya falan bakamadı doktor ölçümleri yapamıyorum baya aşarda dedi ama sıkıntı olsa rahat şekilde demezdi 36 kadar bekle 35de doğum olsa bile istedim hastanede olmaz diye dedi bekle istedin hastane 36 kabul ediyor diye
Mrsacar Minyonannecik sarı akıntı hariç bende yaşıyorum aynısını bu 2. Gebeliğim 38+2 olduk an itibariyle yarın sezaryen doğum olucak inşallah 🤲🏻 kızımda da hiç bir ağrı sancı çekmedim 37+4 te suyum geldi 37+5 te açılmam ve sancım olmadığı için suyum gelelide 24 saati geçtiği için acil sezaryen doğuma aldılar. Ama bu gebeliğimde başından beri ağrı sızı eksik olmadı bulantı kusma ne ararsan herşeyi yaşadım doktor gün vermese geleceğide yok gibi valla 😅
Minyonannecik Mrsacar sağlıkla kavuşun inşallah bende sancı oluyor duzensiz ilk gebelik çokta anlamıyorum yalancı mı normal sanciya mi yaklaştık diye
Biannelik Nişan , bacak ağrısı,kalça ağrısı ve benim midem bulanıyordu bi gün öncesinde bunlar doğumun habercisi