S-Eda0 Minyonannecik hatırladığım kadarıyla neşe hanıma gidiyordunuz sizde :) çatı muayenesini ne zaman yapıyor ben Salı günü gidicem o zamanda 35. Haftamda oluyorum
Minyonannecik S-Eda0 36.haftamda yaptı tam hatta istemedik haftaya yapsak dedim ama önümüzü görelim bence yapalım dedi gerçekten acıtmadı 😇
Yaren-kayranik Kızlar dün kontrolde 1 cm açılma vardı bugün nişan geldi sizce doğum hemen başlar mı gece 3 4 defa adet agrısı gibi agrı geldi?
tazeannesese Ayshababy 34 ten sonra önemli olmuyor galiba kısalık. Benimde vardı progestan kullanıyorum uzadı ama ona rağmen doktor 34 e kadar kullanicaz dedi
Ayshababy tazeannesese şuan doktordayım nst çıktım doktoru bekliyorum biraz sancı var galiba nst anlamadım
Izell Minyonannecik son haftalarında benimde oluyordu ben 41.haftada doğurdum 🙂 sağlıkla gelsin bebişiniz
mervekutlu2218 33 haftalık gebeyim şuan regl gibi sancı çekiyorm yürüyüşlerimi de yapıyorum 1 öğleden sonra yapıyorum bide saat 8 9 gibi yapıyorum ondan olabilir mi acaba sancım normal de fazla sancım olmaz bugün böyleyim yediklerimden olur mu ki acaba kızlar
Ecrinimsenam Hanımlar KONUDAN BAGIMSIZ OCEAN MARKA D3K2 KULLANANN VAR MI ARANIZDA ? GEBELER KULLANAMAZ DIYOR BAZILARI :*
minigimherseyim_ Ceiydda neredeyse hiç hissetmiyordum son bir haftadır azalmıştı aslında ama doğuma gideceğim zamanda çok çok azdı hareketleri
Ayshababy tazeannesese biraz sancım çıktı doktor normal dedi bebek kanalda servikal üzünlüğü 1.7cm yazıyor 17mm oluyor galiba 2 hafta içinde gelir dedi doktor çok haraket edirsem bu hafta bile gelebilirmiş
minigimherseyim_ Minyonannecik hayır direkt eve gelebildik hersey çok güzel giderken üç aylıkken kalp rahatsızlığı anlaşıldı ameliyat oldu sonrasında vefat etti meleğimmm
Sdnrymnklc minigimherseyim_ başınız sağ olsun detaylıda fln bişi demediler miydi genelde kalpsel rahatsızlıkları anlayıp dogumdan sonra ameliyat ediyorlar
Melikeakkc Minyonannecik ben 34. Haftayım. Doktordan geldim. Gerçek sancı dinlensende geçmez dedi. Baş geliş olduğu için bebek ağırlık yapıyor vajimaya o yüzden ağrın var dinlenceksin yormicaksın kendini dedi. Kan idrar da aldırdım enfeksiyondan mı ağrıyordur diye ama hiç bişey çıkmadı
Minyonannecik Melikeakkc sizin erken birz daha çok şükür, benim nst de sancım çıktı 36 haftadayiz normal artık diyor doktor