sedabircngz Mavii23 Nst de sancılarınızın çıktığını nasıl anlıyorsunuz nasıl yansıyor yani o sayılar kaç oluyor onu merak ediyorum bende dün bağlandığımda 2 defa 50 leri gördüm bu sancı çıkması demek mi emin olamadım
Ayshababy tazeannesese 33te 25di şimdi bilmiyorum akşama randevu var geceden beri sancı girip çıkıyor
tazeannesese Ayshababy 34 ten sonra önemli olmuyor galiba kısalık. Benimde vardı progestan kullanıyorum uzadı ama ona rağmen doktor 34 e kadar kullanicaz dedi
R-baby Minyonannecik 37+5 im aynılarını iki haftadır çekiyorum regl ağrısı gibi girip belime ve vajinama nasıl vuruyor 10 dakika ama sonra geçiyor yani ne zaman gelecekleri hiç belli değil bence bugün doğuracağım diyorum ama tık yok
Minyonannecik XBurcuburcu Yok benim daha önce başladı sizin erken sayılmaz bence bugün nst girdik bir kere 90 çıktı 2 kere 40 falan çıktı doktor çatı muayenesi yaptı yumuşama varmış bir hafta 10 güne gelir diyor
minigimherseyim_ Minyonannecik benim gece sancım başladı sabahına doğurdum hiç ama hiç belirtşm olmadı öncesinde hatta sancı başladığı saatten bir kaç saat öncesinde nst çok güzel çıkmıştı hiç sancı çıkmamıştı çok tuhaf demi ayrıca 35 haftalıkken doğum yaptım
Bezelyelerimm Minyonannecik 35 den beri bende yasıyorum bunları ama 39+3 olduk gelmedi hala gelsin dıye çok uğraşıyorum
xEndless Bezelyelerimm Sarı akıntı olması normal o zaman bu haftalarda dun sormayı unuttum doktora ben de 37+1 haftalığım nst de hıc sancı cıkmıyor ama ara ara kasılma ve regl agrısı yaşıyorum
Minyonannecik Bezelyelerimm bende çatı muayenesi olunca bir hafta 10 güne gelir dedi yumuşamış rahim ağzım
Bezelyelerimm xEndless bende de oluyor kasılma agrı hatta nst de cıktı ama düzensiz 1 gece hastanede yattım 36 haftamda hatta gayet normal bence yalancı sancıların olması
minigimherseyim_ Minyonannecik hayır direkt eve gelebildik hersey çok güzel giderken üç aylıkken kalp rahatsızlığı anlaşıldı ameliyat oldu sonrasında vefat etti meleğimmm
S-Eda0 Minyonannecik hatırladığım kadarıyla neşe hanıma gidiyordunuz sizde :) çatı muayenesini ne zaman yapıyor ben Salı günü gidicem o zamanda 35. Haftamda oluyorum