Sevl 6+1 kese oluşmuş bebiş yerleşmiş kalp atışınıda duydum şükür. 🙏 2 hafta sonra kontrole gidicem kese etrafında kanama alanı var ilaca bsşladım umarım herşey yolunda gider
Ipek_02 Sevl ilaç olarak ne kullandınız kanama hakkında doktor ne dedi size bende de kese göründü ve kese etrafında kanama var dedi
Birbebisannesi Sevl girer inşallah 🙏 iyi düşünün. Biz sadece keseyi gördük maalesef benimde bunda korkum var
Busraatpl Sevl benimde vardı 2 haftadır progesteron kullanıyodum dün gittim kanama alanı kaybolmuş, darısı size inşallah 🙏
bsrm 6+5 6 haftada gittimde kese de bebekte göründü kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi pazartesi gidicem 3 ay once bebegimin kalbi durdigu için çok korkuyorum
MadameTussauds Birbebisannesi Ama benim doktorum bu haftalarda belli olmaz normal hersey demisti 5 haftalikti o zaman yok karindan bakti bende sende alttan mi bakti ?
Birbebisannesi MadameTussauds bendede karından baktı 6+4 de göremedi bebeği korkuyorum keseyi gördü bir tek
Simlifar Birbebisannesi alttan neden baktırmıyorsunuz belki tüplere yerleşti yada boş gebelik bu süre içinde size zarar veriyor alttan muayeneden korkmayın enfeksiyon vs olabilir hepsi bi önlem
irem_zengn Birbebisannesi 4+4 te Altan ultrason ile kese de bebek te göründü şuan tam 6+1 hiçbir lekelenme yaşamadım
Birbebisannesi Ipek_02 bunu doktor kendimi hesapladı yani 5+5 i yoksa siz adet tarihinizemi göre diyorsunuz