Daisyy000 Birbebisannesi Kese 30 nisanda görüldü. 15 mayısta kalp atışı için gel dedi, nasipse 15nde gideceğim. Ara ara mide bulantısı halsizlik oluyor, lekelenme vardı progestan vermişlerdi,kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı,şimdi çok şükür lekelenme yok
adatuna Birbebisannesi 6+3üm kese geçen hafta göründü cuma da kalp atışına gidicez inşallah Mide bulantılarım arttı ve kafamı kaldıramıyorum hep uyumak istiyorum
MadameTussauds Birbebisannesi 6+2 suan gecen hafta cuma keseyi gördük bebek daha görünmez dedi 19 mayista kalp atisi icin tekrar cagirdi
Ipek_02 Ben de 5+5 kese görüldü 14 mayısta kalp atışı için gel dedi bir de kese etrafında kanama var dedi Protestan başladı
Birbebisannesi Ipek_02 bunu doktor kendimi hesapladı yani 5+5 i yoksa siz adet tarihinizemi göre diyorsunuz
MadameTussauds Birbebisannesi Ama benim doktorum bu haftalarda belli olmaz normal hersey demisti 5 haftalikti o zaman yok karindan bakti bende sende alttan mi bakti ?
Birbebisannesi adatuna ama alttan muayene ilemi? Ben hiç alttan muayeneye izin vermedim de ondanmı göremedik dedim
adatuna Birbebisannesi karından muayne ile görmüşlerdi alttan bakacaksa cuma izin veririm benim için sıkıntı yok
Cmleszr 6+2 benimde yarın kalp atışı için gideceğiz inşallah diyebiliriz 🥰 29 Nisan da kese göründü 10 gün sonra tekrar gel demişti doktorum.
irem_zengn Birbebisannesi 4+4 te Altan ultrason ile kese de bebek te göründü şuan tam 6+1 hiçbir lekelenme yaşamadım