Depresif_polyanna Gulcag yerim onu ben 😙 annesini o kadar bekletti ama sonunda sana benzeyerek en büyük hediyeyi de verdi prenses 😉 allah sağlıklı uzun ömürler versin. Degismezse bi kız da bende var şuan 😁
Doga_deniz Gulcag geçmiş olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip eder hayırlı evlat olur inşallah 😍😍 Ben de başta eşime çok baktım geçen dalga geçiyodum sana benzerse nolacak diye o da yakışıklı olur nolacak diyo 😂 Dua edin lütfenn benim kızım da bana bana benzesin 😂😂
Hacerr Gulcag gözün aydın canım çok güzel bir doğum hikayesi olmuş sağlıkla büyüt kızını kötü şeyler sizden uzak olsun inşallah geçmiş olsun 💐❤️
Erten Ah canm ne güzel yavruna kavuştun❤️Bende taş düşürmee çalışıyorm 2 aydır. Geçmiyor ağrılarım bulantm 22. Haftalığım.inşallah senin gibi bende atlatırım canım. Tebrik ederm sağlıkla büyüt yavrunu inş🙏🏻
Gulcag Erten kuzum benim hiç stres yapma bol su iç sıcak su torbası koy ağrın hafif gelmeye başlayınca. Dayanamadığın yerde hemen serum taktır serum şahane tuvalete çıkartıyor ağrın kesiliyor ben o şekilde düşürdüm Allah yardım etsin bebeğin çok güçlü korkma sakın bebeğin için dayanmak zorundasın ben 32 haftalıkken oldu bebeğim büyüktü inşallah sende bir an önce atlatırsın dualarımdasın 😍🥰
Nisa33 Gulcag Gulcag Nisa33 canım bende parol serum ve izotonik serum takılıyorm kac gündür acildeyim bana ameliyat yapacaz böbregıne stent takacaz dedıler ama bebek daha 9 haftalık olunca gerı amelıyat olamadım yürüyüş ve bol su içiyorum inşallah düşürürüm. Kacıncı haftanızda tas düşürdünüz ? 🥰
Gulcag Nisa33 sakın ameliyat olma bana da dediler ama sonra Prof e gittim asla takılmaz hamileye dediler çekmek zorundasın bebeğin için dedi çok şükür düşürdüm ağrın başlamadan sıcak su torbası koy damarları genişlerim rahat tuvalete çıkıyorsun serumdan da korkma sakın tuvalete rahat çıkartıyor düşürmen kolaylaşır inşallah çabuk düşer 🙏🏻
Deletedmom0909 Lila allah yardımcınız olsun Rabbim bebeğinizin hürmetine size güzel günler nasip edicek inşallah yeter ki sabır ve dua😊 Rabbim sizinle olsun❤
tazecikanneee Gulcag canııımmm beniiim Doğum hikayeni bekliyordummm doğurduğunu kızlardan gördüm ama 🎀 Sağlıkla büyüt insallah 😍 Süt içinde ılık duş esnasında göğüslerine masaj yapabilirsin sıcak kompress uygulayabilirsin😇 Hoşgelmiş Sahra,güzellikler getirsin 🙏🏻🎀
Gulcag tazecikanneee çok sağol canım benim 😇 darısı sizlere olsun bu gün çıktım hastaneden duşa gireceğim şimdi anca topladım kendimi emzirmem gerek artık kızımın hevesi varken çok sağol🥰😍