Gulcag Deletedmom232 Güzel teyzesi 😍😍😍 siz yanımızda olunca daha da güçlü oluyoruz biz kızımla inşallah bundan sonrası hep güzel hep güçlü hep sağlıklı geçecek 😍🥰😇
Gulcag Betulpehlivan çok tşkr ederim çok sağol 🙏🏻 Çok şükür geçti bitti herşey meleğim geldi sonunda darısı sizlere olsun 😍😘
Gulcag Marria canım benim allah kurtarsın canım benim inşallah isteyen bekleyen herkes sağsalim alsın kucağına 😍
Gulcag Nisa33 canım ben devamlı serum aldım damar yolum hep açıktı evde bile ağrı başlayınca serum takıldı parol ve izotonik 1lt onun amaçıda tuvelete çıkarması kolay atılmasına yardım etmesiydi. Doktorunla görüş izin verirse bu şekilde bir uygulama yapabilirsiniz ama benim ağrılarım dayanılmazdı evde bol su içtim yürüdüm ve sıcak su torbası koydum ağrıyan kısıma. İnşallah yardımcı olur bunlar 🙏🏻😇
Nisa33 Gulcag Gulcag Nisa33 canım bende parol serum ve izotonik serum takılıyorm kac gündür acildeyim bana ameliyat yapacaz böbregıne stent takacaz dedıler ama bebek daha 9 haftalık olunca gerı amelıyat olamadım yürüyüş ve bol su içiyorum inşallah düşürürüm. Kacıncı haftanızda tas düşürdünüz ? 🥰
Deletedmom0909 Gulcag evveetttt çok şükür Sahra'mız geldi kaavuştuk prensesimize bir ömür boyu hayırlı bi evlat olup sizi üzmicekk annesi😍 miniğimi öpücüklere boğğğ❤😚
Gulcag Deletedmom0909 En güzel gülen teyzesi 😍🥰 çok şükür hep beraber bekledik ve zorla çıkardık 😂😂😂 inşallah hayırlı evlatlarımız olur hepimizin 🙏🏻 Darısı sizlere olsun inşallah sahra abla olacak 😍🥰
EslemOrhan Gulcag Allah analı babalı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah gözümlerim dolu dolu okudum bizim içinde bol bol kokla pamuğu 😍
tuubiy Gulcag maşallah barekallah ♥️ Aklı çoook ömrü uzun olsun miniğin, nice güzel, sağlıklı, huzurlu, İmanlı günler görsün 😊 biz de Ömer Ali beyle sağlıkla kavuşuruz inşallah 😊
Gulcag tuubiy canım benim çok tşkr ederim güzel dileklerin için darısı sana ve bekleyen herkese olsun adıyla ailesiyle bir ömür mutlu huzurlu sağlıklı olsunlar 😍😘🥰