Sumeyye5852 Adetime 4 gün var test yaptım aşırı aşırı silik çizgi var dikkatli bakınca belli oluyor sizce pozitifmi
Briahll Sumeyye5852 ben de prodoctor ile regle 3 gün kala silik çizgi ile öğrenmiştim canım. Hatta bu ay tüp bebeğe başlamaya niyetlendim hatta tüp bebek merkezi ile bile görüştüm ama sonrasında hamile olduğumu öğrendim 😂
[silindi] Sumeyye5852 valla ben burdayım diyor var diyor, eğer test yanlış değilse kan verince direk çıkar ben olsam beklemez kana giderdim 🙈
_Gizem__98 Sumeyye5852 gördüm ama baya silik çıkmış istersen kan ver istersen adetinin gecikmesini bekleyip testi tekrarla sen bilirsin ❤
Nibozog Sumeyye5852 ayyy bende tüm tedavilerden vazgeçip bıraktığım ay gebe kaldım inşallah güzel haberi alırsın bu ay ❤️❤️❤️
Buse4161 Sumeyye5852 ışıktan doğru görememiş olabilirim eğer çizgi pembe ise gebelik vardır griye yakınsa kuruma çizgisi olabilir istersen 2 gün sonra tekrar test yap veya gidip kan verirsen kesin sonuç alırsın
Sumeyye5852 Rosegul benim Amh düşük yumurta rezervim az doktor kontrolünde letu kullandım ilk ay olmadı bu ayda kullandım inş olmuştur