guneykeremsmom Betul29 ilk oğluma 1 yıl 9 aylık evliyken hamile kaldım oğlum doğduğunda tam 2,5 senelik evliydik, ikinci oğlumda 35+4 suan 2 ay sonra tam 7 senelik evli oluyoruz 🥰
Sevimlimom Betul29 4 aylık evliydim ilk gebelik oldu düşükle sonuçlandı geri 4 ay sonra oldu şimdi de düşünüyoruz 4 buçuk yıl sonra olmuyo
gezentianne Betul29 İlkinde korunmasız 11. ayda gebe kaldım evliliğimizin 2. yıldönümünde 1 aylık hamileydim. İkinciye ilk denemede hamile kaldm
Sureyya-2626 Betul29 7. ayımda 2 haftalık hamileymişim şuan 1 yıllık evliyim haftaya 6 aylık olucam düşündüğümden tam bir sene önce oldu yine ağustosa denk gelsin istedim 2026 ya Rabbim bir sene önce verdi hayalini kurduğum kızımı bana şükürler olsun anne oldum yaaa 🥺🥺
Gokcenur_3131 İlk gebeligim altıncı ayimizda kese parçalanmışti 11 ayımız da Hamile olduğumu öğrendim temmuzun 16 sonda bir yıl olacak
5_erkek_annesi Betul29 ilk evlendikten 2 sene sonra kalmıştım zor olmuştu kendi olmuştu sonra gebelik istediğim aynı ay kaldım🙈her seferinde