Edizhr cglgkdnz 18 yaşında anne oldum o kadar büyük sorumluluklar bindiki üzerime anlatsam roman olur kızımla beraber büyüdük ama şimdi ki aklım olsa o yaşta evlenmez daha dikkatli olurdum zordu tabi
09Tugba_0909 Betul29 4 sene olucak evli olduğum evliliğimin 8. Ayında hamile kaldım şuanda 2. Bebeğe hamileyim 23+3 haftalık
Damla_g28 Betul29 1.5 senelik evliyken hamile kaldım temmuzda ikinci senemiz oluyo ve hamileyim ilk hamileligim ☺️☺️
minigimleseruven Betul29 5 yıllık evliyiz kendi isteğimiz üzerine çocuk düşünmedik hiç, bu sene karar verdik 3. ayda hamile kalabildim şimdi 8 haftalığız 🌸
NoName_ Betul29 3.5 senelik evliyken kaldım en başından beri istiyorduk korunmuyorduk Rabbim 3.5 sene sonra nasip etti☺️
tahamommy Betul29 ilk hamileliğimde 2. Yılda 4 ayda hamile kalmıştım ama boş gebelikti maleseff şimdi 5. Yılımızı kutlarken inşallah bebişi sağlıkla kucağıma alırım 😍😅
busebasaran06 Betul29 9 aydır evliyim askim 4 aylık hamileyim :))) eşime kalsa daha erken olsun istiyordu çocuk hastası çok seviyor çocukları