Aysegul3454 Kevsssim 39+6 da doğum yaptım, ki tamamen kanala inmemişti, inmesi için suni sancı verdiler. Bebeğin hareketleri yavaşlamaya başlayınca doktor doğumu başlattı, eğer bebekte bir sıkıntı yoksa 41 42. Haftaya kadar bekliyorlar ama
Betulmelike Ben 38+3üm şu an. Doktorum 40+0da suni ile doğumu başlatmak istiyor bebeğin kaka yapma ihtimali o haftadan sonra artacak diye. 41.haftada bu ihtimal çok yükselmiş olacak kararı size bırakıyorum dedi.
cilekkannesi Betulmelike evet benim doktorumda suni sancının tutma ihtimalide 40.haftadan sonra düşüyor kaka tehlikesi oluyor .En güzeli 39.haftada suni sancı ile başlatmak dedi
Kevsssim Betulmelike bana haftaya normal muayeneye gel doğum şeklini konuşuruz dedi çağırdığı gün 40+4 oluyorum daha ondan sonra belirleyecek gibi doğumu
Sydaaslan Kevsssim canım hıc bı farkı yok kendı sancımıda cektım sunı ilede doğum yaptım merak etme hemde sıfır acıklıkla sunı oldum normal ile bı farkı yok
Betulmelike Sydaaslan ilk doğum muydu suni sancı aldığınız? Hiç açılma olmadan nasıl başlayacak hiç bilmiyorum
ebrarkus Kevsssim ilk kızımda 40 hafta olmama üç gün kalmıştı. Ne gelen vardı ne giden haliyle hastaneye gittim yatış falan yapıldı.. Suni sancı verildi ama bebek anne karnında strese girdiği için sezeryan olmak zorunda kaldım. Bir yakınım da yine aynı şekilde olmuştu.. Sizin için en hayırlısı neyse o olsun. Umarım hayırlısı ile kucağınıza alırsınız bebişinizi 🤲🥰
Sydaaslan Betulmelike ilk doğumunda suyu azalmıştı beklemedı doktor sıfır acıkla gece verdıler sabah doğum oldu ıkısı dıger kendı sancımla oldu sunıye gıdecegım gün benzer acılardı dogurmaktansa o sancı zaten zor
Sydaaslan Betulmelike merak etmeyın gayet acılma oluyo verdıklerı şey rahmı kasıyo sanırım zaaten rahmın arkasına el ile yerlestırıyolar sonrasıda normal sancı gıbı gelısıyo
Sydaaslan Kevsssim inanın öyle korkmayın olacak o kadar zaten sıkıntı sancı kısmı kendini yormadan ne dıyolarsa onu yap gerısını bosver