Kevsssim Kızlar 38+4 üm bebek yukarda henüz hiçbir belirtim de yok. Son haftaya kadar bekleyen tecrübeli anneler yazabilir mi suni alarak mı doğum yaptınız süreç nasıldı kaçıncı haftaya kadar beklediniz ?
betul1- Kevsssim ilk kızım 41+3 de kendi sancımla oldu son günler üç günde bir nst giriyordumşuan 36+1 haftalığım bakalım bu ne zaman gelecek
gezentianne Kevsssim 41+0′a kadar bekledim açılma sancı olmadı bebek kanala inmedi (baş aşağıydı ama hep) o gün suyum geldi ama kakalı su🫠 sezaryen olmuştm
Yaren-kayranik Kevsssim canm 37+0 bugün çatı muaynesi yapıldı 1 cm açılma var ve çatın biraz dar dedi bu normal doğum için engel mi acaba
Kevsssim betul1- ay inşallah benim de kendi sancımla olur bende 41+1 de doğsun isterim doğum tarihi 25.05.25 oluyor 😂
Kevsssim gezentianne bizimki de henüz kanalda değil bakalım hiç inmezse ve ağrı sancı olmazsa bende sezeryan istiyorum ya🥺
Sedset Yaren-kayranik bebekte minyonluk varsa belki yine de normal doğum olabilir bende biraz kemik varmış ama bebek minyon o yüzden normal doğum olarak devam ediyoruz hala
Kevsssim Yaren-kayranik zorlanabilirsiniz ama ben burda çatım dar ama deneyeceğim diyenleri gördüm doğuranlar da var valla inşallah sizin de kolay geçer doğumunuz 😍 doktor ne dedi bu konuda
Yaren-kayranik Sedset doktorda şuan normal olabilir haftaya tekrar gel bakacam dedi yine de sormak istedim bilen öyle doğum yapan anneler vardır diye
gezentianne Kevsssim Daha sizin gününüz zamanınız var ilk gebelikse özellikle 40′ı görür. Sonra bakarsınız duruma🥰 Çoğu bebek sancıyla birlikte kanala giriyor
deletedmom43191 Kevsssim 41 den önce müdahale etmiyor tam 41+0 da suni vererek doğum yaptırıyor devlet ben cuma günü suni alarak doğuma girecektim saolsun kızım pazar gününden suyunu patlattı da geldi 🥰
Yaren-kayranik Kevsssim doktor 1 hafta sonra gel tekrar bakacam dedi 3.5 kiloyu geçmezse normal doğum olabilir dedi
Kevsssim gezentianne yaa inşallah hayatı boyunca hep şanslı bir bebiş olur 🍀 Sizin ikinci bebiş mi olacak