Yarengye Bende 32. Haftadayım ve çarpıntım çok oluyor. Kalbimin attığını hissediyorum bu durum çok rahatsız ediyor doktora sorduğumda normal demişti ben kardiyolojiye de gittim eğer çok rahatsız ederse diye ilaç yazdı nabız yüksekliği için fakat kullanmadım
History5 Yarengye Siz kaçıncı haftadasınız bende kardiyologa gittim gerçekten çok huzursuz edici bir konu ama benim psikolojik dendi
bktgkce Kardiyolojiye ben de gittim verdiği ilaç bence çok hafif boşuna aldım işe yaramadığını görünce bıraktım . Zamanla hafifliypr. Zamanla dediğim 37 haftada filan 😂
ezgisanlikose MaviNur25 Kan değerlerinizde düşüş olabilir. Bende de aynısı oluyordu kan değerim 8 lerde çıktı. Hemogramınıza baktırabilirsiniz
History5 Yarengye benim belli sezaryen sorun şu ki ilk sezaryende taşikardi oldum o sebepten çok ürkütüyor bu durum beni
Oykulum-61 Yarengye yok onu hiç yaşamadım ama son iki gündür değişik kasık ağrılarım var ama düzenli değil 34+3 olduk kızımda 38+3 de gelmişti doktorum erken doğum riski yok 37yi görürüz dedi ama hiç bilmiyorumm sanki gelmek istiyor gibi
Busra2013 MaviNur25 bende kansizlik var ondanmi bilmiom ama ayniyim hamole kaldigimdan beri var 20+3 haftaligim ve cok takiyorum bi kalp doktorunami gidim diom korkuyorum gitmiyorum
MaviNur25 Busra2013 ben bgn göründüm kardiyolojiye cok şükür bir problem cıkmadı gebeliğe dair son zamanda akrın büyümem gerceklesştiği için dayanamıyorum yoruluyom cok iş yapma yorma de doktor dikkat etmekmlazım