MaviNur25 Merhaba kızlar bugun itibariyle 31 haftalık olduk bi iş yapsam hemen yoruluyorum ve kalbim agzımda atıyor resmen cok hızlı oluyor nabzım neden kaynaklıdır tehlikeli mi normal bi durum mu acaba gitmem gerekiyor mu bi doktora basına gelen var mı
Mommy3babys MaviNur25 merhaba bende 31+3 haftalığım vajinaya doğru ağrıtacak şekilde baskı oluyor bende sizde de böyle bişey var mı
Sevinc44 MaviNur25 ben de bugün tam 31im. Sıcaklarda böyle hissediyorum, çarpıntım oluyor nefes nefese kaliyorum ama hava serinleyince ohh çekiyorum resmen.
Noluyoya Bende aynı haftadayım 2 adım atsam nefes nefese kalıyorum durduk yere çarpıntım oluyor çok kilo almamama rağmen normal sanırım bebek bütün organlarımızı sıkıştırıyor bide hormonların etkisi
MaviNur25 Noluyoya bende kilo almadım yürürken falan zorluk çeksem anlıcam da neden böyle oluyor anlamadım dayanamıyorum inanaın
MaviNur25 Mommy3babys 27.haftamdan itibaren oluyor bebek o zamandan beri baş pozisyon almıs hareket ettikçe özel bölgem agrıyor cekiştiriyolar sanki bugunde sol tarafım pert otursam kalksam kasılıp kalıyorum hep solda bebek anlamadım gitti hayırlısıyla zmanaında doğsunlar bebeişlerimiz
gezentianne Mommy3babys 28/30 gibi dönüyorlar genelde🥰 İlki dönmemiş miydi? Benm ikisi de 28. haftada döndü ilkinde 41 haftada sezaryen oldum. Sancım açılmam olmadı
MaviNur25 Sevinc44 belkide ondan olabilir sıcaga pek gelemiyorum zaten ama evin içinde de öyle ya ya da yemek yerken yoruluyorum hemen yatmak istiyorum
Mommy3babys gezentianne bu üçüncü gebeliğim ilk doğumum normal doğum ikincisi makat geliş olduğu için sezeryanla oldu bunda ssvd istiyorum
Oykulum-61 33 den bildiriyorum 30dan sonra herşey değişti maalesef enerji gitti nefes gitti ağrılar geldi baskı arttı günde 15bin adım atan ben evden zor çıkıyorum
burcuo MaviNur25 Nabız için 120nin üstü çıkıyorsa kardiyolojiye bi görünebilirsiniz. Tansiyon aletiyle ölçüyordum ben. 1 gün halter cihazı taktım. Sonuca göre bir ilaç vermişlerdi onu kullanmıştım. Sonra geçti. Geçmiş olsun.
Berrakk39999 MaviNur25 Bende de aynı durum var kalbim çok hızlı çarpıyor ve aşırı uyku hali var demirim düşük çıktı benim belki sizin de öyledir
MaviNur25 Berrakk39999 genelde düşük zaten ya ilaçta kullanıyorum ama faydasımı olmuyo noluyo bilmiyom istemeyerek yuttugmdan enerjiside gecmiyo demekki 😂
Almina09 MaviNur25 bnde 31+2 çok yorgun hissediyorum. Evi toplayacak mecalim bile yok. Bişe yapsam nefes nefese kalıyorum sanki koşmuşum gibi. Neyseki az kaldı hayırlısyla🙏
MaviNur25 Almina09 herkesler aynı durumdan perişan valla demekki normal 😂😂 bu bebişler daha gelmeden anneleri yormaya başladılar valla