5_erkek_annesi Basakparlar bende dedim sana dikleştiler iyi bana saldırdılar 😂bir görsen sanki küfür ettim doğruyu dedim diye resmen saldırdılar arkamdan alaylar ettiler şimdi onların yüzünü görmek isterdim
BetulSahin5444 5_erkek_annesi Bacım kimse alamadı neredeyse herkese red gelmiş çok saçma bu sene ilk çocuğu doğan anneye bile red gelmiş milleti gaza getirip köşeye çekildiler galiba 😂😂😂
5_erkek_annesi BetulSahin5444 😂😂😂burda iki kişi vardı iyi gaz veriyorlardi post açıp alicaz da goruceksiniz de arkamdan bir tonda dalga geçmişler bende izledim öyle sabret dedim Kendi kendime gerçekler ortaya çıkınca görücem son güleni 😂😂😂
Aleyy23 Belli bi sebebi vardır herkes saçma sapan konuşmuş ama. Ablam 3. çocukta marttan beri alıyor her ay 5 bin₺. İyi araştırın soruşturun yorum yapmadan önce fikrim🙏🏻
reyhan03K BetulSahin5444 bence yanlisin8z var benim kaç tane tanıdık var 3. Çocuğu 2025 ten sonra doğurdu ve bağlandı tekrardan başvuru yapsın bence öyle bir sistem degil çünkü 3 cicukta 2025 ten sonra doğacak diye
BetulSahin5444 reyhan03K Evet arkadaş tekrar başvuru yaptı aldı beş bin verceklermis ama niye baştan reddettiler anlamadım 😂