ArasMom__ Merhaba kızlar birde şartlı sağlık yardımı var sanırım e devletime baktımda oğlumunki görünüyor yeni başvurulmuş hiç anlmadım nasıl bişey bu
Ddm28 Tuba5252 ben hiçbir şey anlamadım bu olaydan bunu bana söyleyende yaşadığım şehrin il müdürlüğü 144ü aradığımda da sadece ikinci çocuğu ekleyin diğerini sistem otomatik çekiyor diyor e o zaman niye bize red geldi
Tuba5252 Ddm28 bence kafalarına göre red cevabı veriyorlar inanın ben ınanmıyorum 1500 tl vereceklerine bu kadar uğraştırmak niye hiç bısey anlamadım .
Elifeminask BetulSahin5444 tek seferlik 5000 alır ama 2025de doğan tek cocuğa bir seferlik 5000 veriyorlr
Elifmehmetemin Ddm28 bu başvuru doğum sonrası mi yapılması gerekiyor şuan 24 haftalık hamileyim 3.cu çocuğum bu doğacak olan inşallah
Ddm28 Elifmehmetemin doğum sonrası bebeğin kimliği ile başvuruluyor ama işin kötüsü bizimkiler doğdu başvuruyoruz ona da red veriyorlar 🤣 o kadar garip ki il müdürlüklerinin konu hakkında hiçbir bilgisi yok 144ü aradığında herkes bişey diyor valla bu parayı bize vermeyecekler ben ikna oldum☺️
cakirbebek Basakparlar onu bırak ben kocamla iddiaya girdim buraya güvendim biz her ay alicaz para diye yemek kaybettim şu an 🤣
Habibe08 BetulSahin5444 hadi sizin 2 3. Çocuğu abimin ilk çocuğu Şubat’ta doğumu oldu onlarada reddedildi yazmışlar buna ne demeli bide doğum yapan herkese diyolar
Benimennembirmelek Habibe08 saçmalık ötesi birşey ya millet koyun gibi doğursun diye yalandan attılar ortaya vermiyorlarda ben doğum yapalı 4 ay oldı daha bir zırnık yok
Elifmehmetemin Ddm28 Allah Allah saçma geldi banada yani şuan anlayamadım 1 sene içinde kim 3 çocuk yapabilir 😂
Ddm28 Elifmehmetemin 🤣😆 vallahi üç çocukta yapsan beş çocukta yapsan anlaşılan o ki para yok 2025li bebemize daha bir lira vermiyorlar 🤣
Benimennembirmelek BetulSahin5444 ohaa yani milleti iyice inek sandılar Madem öyle o zaman 2025′ten sonra bir tane çocuk doğuranlar 5.000 lira alsın o zaman Tek seferlik Madem gerekçe olarak onu gösteriyorlarsa😏 saçmalık ötesi bir şey
Habibe08 Benimennembirmelek bende temmuzda doğum yapcam inşallah bakalım bize ne dicekler valla gider şikayet ederim