Kızlar benim de Kayseri ile ilgili bilgim yok ama heyet raporunu görünce kendi durumumdan bahsetmek istiyorum. Ben de bu pazartesi serklaj oldum üniversite hastanesinde, doktorlar hemşireler habire yatman gerekiyor diyip durdular , rapor konusuna gelince ben öğretmenim çok merdiven inip çıkıyorum ( biliyorsunuz her sınıf farklı katta oluyor artı merdiven çıkmak açılmaya neden oluyor ) dedim tamam 2 günlük yazalım dedi doktor sonra ben 2 gün çok az dedim tamam bir haftalık yazarız dediler , oradan çıkarken bana 15 günlük rapor yazdılar , raporun üstünde 1 aya kadar istirahati uygundur yazıyordu oysa onlar 2 haftalık verdiler. Yani kafam almıyor hem bana sadece tuvalete git diyip hem de rapor konusunda böyle davranmaları hamile bi kadın için cidden çok moral bozucu. Ben yine de 2 haftalık aldığıma şükrediyorum artık.
Ki serklajı durduk yere yapmıyorlar. Benim hem açılmam oldu 23. Haftadan hem de rahim boyum kısaldı. Bundan sonraki süreçte habire nasıl merdiven inip çıkabilirim ki. Okullar haziranın sonunda kapanacak ve bundan sonraki süreçte parça parça bulmaya çalışacağım ama sürekli rapor dilenir gibi ortada dolaşmak bunu düşünmek moralimi bozuyor. Hem çok çocuk doğurun diyorlar ama çalışan biri olup hamile olmak daha çocuk doğmadan beni üzüyor :(