[silindi] Kuzum ben hiç anlamıyorum inan ki kendi gebelik testimde bariz kırmızı çizgiler olmasaydı ondan da anlamazdım 😂
ppmerlina Mariam1 lütfen insanlara böyle bilgiler verme aşkım ben çok net kırmızı çizgi görmüştüm herkes bana hamile dedi kan verdim ama negatif çıktı test hakkında kesin yorum yapma insanlar umutlanır
Mariam1 ppmerlina iyide tete Göre vara ben napabilirim ki 9999 tet yaptım hiç birinde yalancı pozitif görmedim kırmızı yane belki başkasına deng gelmiş olabilir ama
ppmerlina Mariam1 işte sana denk gelmemiş forum yalancı pozitif haberleriyle kaynıyor o yüzden bozuk olsa hiç çizgi çıkarmaz deme belki negatif ama test bozuk insanlar hemen ümitlenmesin en iyisi yeniden test yapmak
Eslem2112 ppmerlina bakalım artık bacımsu bekliyecem dio artık o bilir😐ben bugün acile git dedim ama yok bekliyecekmiş
Mariam1 ppmerlina iyi ozman herkes doktora gitsin ne dyiyim çünkü yalancı pozitif veres suçlu bizi bulur
ppmerlina Eslem2112 ya hemen kan vermesin iyice emin olalım yarın yine test yapsın zaten yine çizgi çıkarsa Allahın izniyle hamile demektir sonra gider kan verir. Yarın test yapmaya ikna edin 🤣🤣
Eslem2112 ppmerlina inşallah bi kürtajı var 😔 duan edin allahım nasip etsin ablam a ve ablam gibi hayırlı haber bekleyenlere
Eslem2112 GezenTavuk_2 Nur5 Mariam1 ppmerlina Testi tekralamış ama bana atmayı unutmuş yaptığı gibi silik çok silik çıkmış dedi şimdi kurumuş halini atiyimmi bacılar