Sdt Simallll demir d vitamini bunlar artıyor biraz. Kefir de iyi gelebilir ben normalde hiç içmiyordum ama hamileliğimin başından beri düzenli içiyorum
Mukaddes55 Simallll kabak yemegi bamya yemegi bol bol yapin yiyin bagirsak florasi yenilenjr cok iyi olur . Malesef lifli gidalara agirlik vermelisiniz
Gulsume Geçmiş olsun … Aynı şikayet bende de var özellikle lifli besinler tüketmeye dikkat et sabah aç karnına su içmeye özen göster , kuru kayısı gün kurusu tüketebilirsin benim doktorum duphalac şurup vermişti oda çok işime yarıyor
Simallll Gulsume Taze kaysi aldım ama sabah kusmalarim devam ediyor yarısı midemde yarışı dışarıda kaliyor
Dmrsngl Ben de kabızlık yaşadığım zorlandığım gün kanamam oldu çok pısmanım kesınlıkle bol su içtim sonrasında günlük armut kivi bana çok iyi geldi günlük çıkmaya başladım bu sekılde kefir aynı sekılde
Simallll Dmrsngl Aaa dikkat edin kendimizi zorlayacaz diye kendi sağlığımızdan da bebeğin sağlığından da olmayalim
Kuboss06 Simallll Canım her sabah kuru kayısı tüketebilirsin çok sorun yaşıyorsan eğer gün içerisinde de bi kaç tane gidip gelip yiyebilirsin iyi geliyor