Sevgilimmmmmmm deletedmom43191 bazı hastaneler 36 dan önce almıyor ya nst ye. 32 haftalıkken girdim sadece onda da sancı yok dendi
Sevgilimmmmmmm Deleted33000 canım merhaba. Bugün doktora gittim bana göre 35 doktor 37 haftalıksin dedi kilosu gayet iyi dedi 35 haftayla uyumlu değil dedi. Sertleşme için de nst ye yolladı 1 hafta sonra gel dedi sancı cikmadi☺️
GirlandBoy_Mom Sevgilimmmmmmm bende de oluyor böyle ara ara sancılarım çıktı serum verdiler geçen pazar hala da oluyor
Esraa00 Sevgilimmmmmmm benim tam öyle olmasa da ishal gibi sancı bebekte sertleşme oluyordu azcık Doktora gittim bugün gayet normal dedi 34.hafta
Deleted33000 Sevgilimmmmmmm merhaba canım çok sevindim sancı çıkmamasına demek senin minik de haftasından önde gidiyorkilosu ne kadarmış söyledi mi
Deleted33000 Sevgilimmmmmmm maşallah kız tomik bı bebiş geliyor desene salı günü bende gideceğim kontrole bakalım benimki kaç kilo olmuş
Minelbade0211 Sevgilimmmmmmm geçen gece oldu benimde böyle mide bulantısıyla başladı doğuruyorum sandımm sonra ishal oldum cok fena sancılandım geçti şükür ama ağrısı falan cok kötü insan korkuyo 🥲
Deleted33000 Sevgilimmmmmmm maşallah diyelim canım sen yine de deme kimseye nazar değer bak ben kızımda yaşadım sen yaşama
MervEslinArden Sevgilimmmmmmm Bendede sertleşme böyle kramp gibi sancılar kasılmalar oluyordu nst de sancı çıktı 35+4 tüm dünde kontrolde gene sancılar vardı sertleşme falan 36+4 doğum oldu