Nefes-2025 burshka aynı gündeyiz canım benimde ne ağrım ne sancım ne acilmam yok yarın kontroldeyim bakalım doktor ne diyecek bu postu açman çok iyi olmuş bana da destek oldun teşekkür ederim benim de 40 haftayı doldurmama 3 gün kaldı bakalım hayırlısı olsun ikimiz için de inşallah kendi sancımızla kolay bir doğum yapariz ☺️senin cinsiyeti ne bu arada
burshka Nefes-2025 rica ederim benim oğlum olacak allahin izniyle ve umarım dediğiniz gibi inşallah kendi sancimiz olur ama olmasa dahi inşallah kolay bir doğumumuz olur🫶
Hizliveofkeli Bana fitil vermişlerdi açıklık oluşması için. Saatlerce bekledik 1 cm açıklık oldu. Bebek kendini itmesi lazımdı ama içmiyordu. Sancılar 100e vurdu ama olmadı ne yazık ki. Sezaryen oldum sonuç olarak. Sizin haftanız ileride belki daha kolay olur.
burshka Hizliveofkeli ayy çok geçmiş olsun ve sağlıkla büyüsün yavrunuz ve coook teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin
tsmutter Hizliveofkeli Fitil verilecek diye yatışım yapıldı kendi sancım başladı alttan muayene sonrası fitil verilmedi ama açıklığım ilerlemiyor benim de 😭
Momiesss Ben de bugun 39+2 deyim kontrolum vardi sancim cok hafif cikiyor pazartesiye kadar kendi sancim gelmezse suni sanci ile baslaticaklar benim de ilk gebeligim sizin kadar ben de cok merak ediyorum herseyi insallah kolay dogumlarimiz olur
Senanur07 ronyamm0606 peki suni verilmeden önce bebeğiniz kanala girmiş miydi yoksa sancıyla beraber mi girdi
Senanur07 Esseraa22 merhaba suni takılmadan önce bebeğiniz kanalda değil miydi? Benimde bebeğim kanala inmemiş ama doğması lazım suni sancı ile denesem sancı ile kanala iner mi acaba
Minigim_ben1 iremd-1798 merhaba Bende 40 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim ne açılma var ne sancı siz ikinci kızınızda doktor kontrolünde sonra hareket yada başka bişey yaptınız mı sancılar başladı
iremd-1798 Minigim_ben1 hayır sadece yattım. Doğum yapacağım günde akşama kadar yattım 21.30 da arkadaşım geldi 21.55 de sancılarım aniden başladı. Kendiliğinden anlık gelişti tüm süreç. Rabbim hızlı ve kolay doğum nasip etsin ❤️
Esseraa22 @Senanur07 merhaba değildi transvers gelişti suni verildi baya suniyi aldıktan sonra döndü doktor çok önemli ya doktor dedi biz başlayalım bebek döner dedi öylede oldu
Senanur07 Esseraa22 benim bebeğim 40+2 suyu azalmış ama çok riskli değil bugün yatıralım ama bebek kanala inmediği için suni de versek normal yapamazsın seseryana alalım dedi