Elifaaksoyy bebekteyaparimkariyerde Aynı durumdayım canım son haftalardayım ben bana soğuk süt çok iyi geldi birde yatmadan 2 saat önce hiç birşey yemiyorum birde yüksek yastıkta yatıyorum
bebekteyaparimkariyerde Elifaaksoyy iki yastıkla yatıyorum canım ama hiç banamısın demedi sütte hiç işe yaramıyor 😔
bebekteyaparimkariyerde Ozderr ya nasıl zor bişeymiş gerçekten nefesimi kesiyor midem öyle yanıyor acıkıyorum midemin yanmasına bişey yiyemiyorum.
bebekteyaparimkariyerde Merveyrdm ya kafasını yerim ben onun bilmiyorum beyden kaynaklı gülüm ama nefes aldırmıyor bana
Merveyrdm bebekteyaparimkariyerde Bende öyleydim gece bi açardım gözümü sanki midem den alev çıkıyor uyuyanazdım ağlaya ağlaya sonra döndü oh bende rahatladım 😁
bebekteyaparimkariyerde BusraNurAnne sütü denedim banamısın demiyor bide salatalığı deneyeceğim gülüm
bebekteyaparimkariyerde Cnmltm limonlu limansız soda süt ne istersen denedim hiç banamısın demiyor ki 😔
Pars bebekteyaparimkariyerde doktoruna sor tabi ama ben normalde de migde problemli biriydim hamilelikte mahvoldum beni kurtaran tek şey o haftalarda gaviskondu.. hiç bir zararı yok ve migdeyi çok rahatlatıyor aklında olsun..