Girlmama sonbahar_2322 tesekkur ederizz valla cok zor isim mevzusu mesela ben ikizler burcuyum kararsizim cok cabuk sıkılırım 5 isim falan koyacaktim son anda teke dustuk 😂
YaseminNurcanSu sonbahar_2322 Büyük kızımın adı Nurcan Su ❤️ Kızımin adi Asel Verda❤️ 30 haftalik 3. Prensese hamileym Oda Asrin İzel olacak insallah ❤️
Sudenrr1 sonbahar_2322 ayyyy Aden Liya kızımın adı 1 aylık şuan Aden cennet bahçesi demek Liya da sabretmek eşim bana sürekli sabredelim ki herşey çok güzel olsun derdi 🥲🥲🥹
Tugceelanaz sonbahar_2322 Doğuma 13 gün kaldı ben anca karar verdim . Çevre ne diyor , eşim beğeniyor mu derken en son Ahsen ismine karar verdik. Yorucu bir süreç malesef . Hemen isim bulana hayranım😅
Zeynep2929 Tugceelanaz taaaaa eşimle sevgiliyle evlenirsek bide kızımız olursa öykü koyalım adını demiştik çok şükür Rabb’im nasip etti. Sonra birde kurandan isim olsun dedik berrayı ekledik 🥰🫶
Zeynep2929 sonbahar_2322 benim kızımın adı da öykü Berra 🥰❤️ ilk öyküye karar vermiştik sonra birde kurandan ismi olsun dedik berrayı ekledik 🥰🫶
BenimBalBidigim sonbahar_2322 ELVAN 🎀 ERVA 🎀 AFRA🎀 MİHRA 🎀 HAFSA 🎀 AYLA🎀 MİRAY🎀 ASUDE 🎀 NARE 🎀 BADE🎀 ELİZ 🎀 EZEL🎀 ARVEN🎀
sonbahar_2322 BenimBalBidigim Teşekkür ederim 🙏🏻😊 İsimler güzel kararsız birim nasıl olacak böyle bilmiyorum