Kleopatraa sonbahar_2322 Kızımın adı GÖKÇEN 🥹💝 Çok beğenerek koymuştuk belki fikir olur🥰 Sağlıkla kucağınıza alın🙏
Gulaysnu Ay bende arıyorum aslında kararsız kaldım kızlar banada yardımcı olun eflin erva mı yoksa erva hüma mı ?
Sila41_ sonbahar_2322 biz 25 haftalığız ve kızımın ismi esila olacak, letafet, iyi huylu ağır başlı güzel demekmiş anlamı kuran da da akşam üstü vakti demekmiş
fatmaanuurr22 sonbahar_2322 çok zor isim seçmek ya benim ya eşimin içine sinmiyordu en sonunda Alara isminde anlaştık çevremizde de hiç yok anlamı da su perisi demek ☺️🥰
sonbahar_2322 fatmaanuurr22 Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤍 İsimler güzel ama Karar vermek zor
fatmaanuurr22 sonbahar_2322 amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰 sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ve bir an önce ismine karar verirsiniz zor ama güzel telaşlar..☺️
Yasemin585858 sonbahar_2322 benim bi kızım var ismi defne şimdi ikinciye hamileyim bi kızım daha olucak onuda Doğa düşünüyoruz
Girlmama sonbahar_2322 benim kizimin adi Dora ama onun disinda berrin, duha, ceylin, alina, pera isimleride hosuma gidiyor hatta alina pera olacakti kizimin adi ama sonradan kokenimize uygun bir isim olsun dedim ve anlami bana cok daha uygundu Dora oldu