Neferut Meltemanneolsun Ay aklınla bin yaşa sen gerçekten ben de onu unutmamıştım gördüğümde şok olmuştum nasıl öyle yapıyorlar insan anlamaz mı olmayan yeri nasıl zorluyorlar diye 😂😂 ama çift rahimli olduğunu bilmiyordum şimdi öğrendim şok oldum
Alya05 Neferut ha bide birine akıl verirken söyledi bunu. Biri post açtı diyor evde kap veya atacak bişi yok testi nasıl yapacam baktım o koca yürekli kardeşimiz hemen çıktı. Dedi avucuna yap bende öyle yaptım diye ayyyy posttakiler koptu.🤣🤣😁😁😁
Tutaste_ Neferut öyle deme benim mal görümcen be. Hamilelikte çok kavun yedim kız ruh gibi oldu diyodum mal
umutluanneadayi elanur-ozer evet wkwkwks bende gülmemem lazım diyorum ama tutamıyorum kendimi 😅😅 o arkadaşta başka birine gülmüş başına gelmiş inşallah başıma gelmez😄😄😄
deli66mavi Neferut bilmiyorm ki post sahibinin adı siyahlı karalı birşeydi. 1 ay önce kadar baktm yeni gelişme yoktu postta
Bnguuu_102 Bazen ard arda iki iliski yasiyoruz ornegin ilk iliskiden yarim saat sonra yine oluyor dedi diyelimki hamile kaldim ama ard arda yasadgim iliskinin ikincisinde hamile kaldim yani gusul abdestsiz cunup iken 2.iliskiden hamile kaldim o zamn bebek haram yollami dollenmis olacak Kids te arkadaşı adına bu soruyu soran bayan vardı 😅😅😅
Burnosunn_annesi Neferut ay kızlar sonra denk gelmiştim o zaman da gülmüştüm şimdi bir kez daha gülüyorum bizi daha neler bekliyor 🤣🤣
elanur-ozer umutluanneadayi sus sus bacım Allah göstermesin bak bazen aklıma geliyordu ama gerçek olacağına inanmazdım demek oluyormuş 🤣🤣🤣
Balbebek012 anneoluyorumm13 uyarı da aldım üstüne neymiş annelik eleştirilmez miş iki tas su dökse bile o bebek rahatlar ya bazı kadınlar doğurmasın
AnayimBenAna_ Neferut bak birde şey vardı ablası bi sevgilisiyle ilişki yaşamış bide kocasıyla 😂 hangisinden hamile kalmıştır babası değişirmi diye sormuştu alığın biri 😂