Meltemanneolsun Neferut bı arkadaş da üst delikten yaptık meğerse oradan yapilmiyormus çok canım acıdı sonradan öğrendik demişti de burada herkes şok olmuştu nasıl becerdiniz onu diye meğerse çift rahimliymis oyle olduğunu da burada öğrenmişti. 😱Onu hiç unutamadım
Neferut Meltemanneolsun Ay aklınla bin yaşa sen gerçekten ben de onu unutmamıştım gördüğümde şok olmuştum nasıl öyle yapıyorlar insan anlamaz mı olmayan yeri nasıl zorluyorlar diye 😂😂 ama çift rahimli olduğunu bilmiyordum şimdi öğrendim şok oldum
helloandhello Balbebek012 hahaha pinterestten foto çakana hatırlıyorum baya bir gündemdi ya hatta biri internetten bulmuş bak aynısı diyordu 🤣
helloandhello Neferut bir ara bebeği beyazlatan meyve ve sebzeler nelerdir diye bir soru okumuştum dondum kaldım soruya tesmen ve çok gülmüştüm 🤣
AnayimBenAna_ Girlmama ramazanın çileside o postlardı sanırım bıktırmışlardı gerçekten saniyede oruç postu açılıyodu 😂
Anniskoo0634 [silindi] ne güzel binlerce kişinin aklımda kalmışım iz bırakanlardanım hatırla beni olur mu tatlım 😄
Kahverengihisler Benim travmam erkek birileri dadanmıştı post açıp yüzlerce yemek fotosu atıyordu ardından müstehcen iğrenç fotoğraflarını yollamıştı 🤮🤮🤮
Tutaste_ Neferut öyle deme benim mal görümcen be. Hamilelikte çok kavun yedim kız ruh gibi oldu diyodum mal
AnayimBenAna_ Neferut bak birde şey vardı ablası bi sevgilisiyle ilişki yaşamış bide kocasıyla 😂 hangisinden hamile kalmıştır babası değişirmi diye sormuştu alığın biri 😂