betlulk05 Gylcu başka eczaneye de gittim ama yine aynı marka vardı ya o yüzden yarın sabah kan testi vericem bakalım inşallah gebeyimdir 🥰
Gylcu Ureginayse bakınca bi gölge görünüyor ama hemen çıkması önemli bir iki gün sonra başka markayla teyit edin bence 🙏🏻
Dry07_ Aslihan_adiguzel51 ya benim de bat 14 karnım o kadar şiş ki patlayacam sanki vajinal enfeksiyon var ondan kaynaklı mı yoksa gebelik belirtisi mi bilemedim sizin adet gecikti mi
Dry07_ Aslihan_adiguzel51 benim de 8 gün var kasık bel ağrısı karında şişlik ama öyle normal bir şişlik değil 6 aylık gebeyim sanki öyle bir şişlik sinirim bozuldu şişlikten artık😞 hayırlı haberler al inş kan da pozitif görürsün 🤲🏻
betlulk05 1_Pandackk yaa herkesin dilinde bi artımed kötü olarak geziyo ya o yüzden emin olamıyorum 🙃
GezenTavuk_2 betlulk05 ben bu kadar koyulukta bir testini yalancı pozitif vereceğini düşünmüyorum normalde Evet çok yalancı pozitif veren bir marka ben bu testin kaset test markası ile kızımı hamileliğimi öğrendim
betlulk05 GezenTavuk_2 yaa hayırlı uğurlu olsun 🥰 yani bende bide adet gecikmesi belirtisi de var tabi az önce kan verdim inşallah hayırlı sonuçlar olur uzun zamandır bekliyorum 🤲😊