Anneoldum2 Imasleeper bitince isteyin hemşire verir mama yapanlar vardır illaki veriyorlar biz 2 aylıkken sürekli sıcak su istedim devlet hastanesiydi veriyordu kendileride kahve içiyor kaynatıyorlar bende istiyordum mama yapmak için termosuma dolduruyorlardı biterse suyunuz istersiniz verirler
Psikoanne Ya bende depend kilot bez aldım ama ebe dediki cırt cırtlı bez alman daha iyi olur senin için daha kullanışlı , kilot bezi giymek sıkıntı oluyormuş
Imasleeper Psikoanne hiç sıkıntı yaşamadım canım annem de vardı giyinmeye yardım etti felan depend bence en iyisi
Imasleeper bikbikbikaak evet canım ilkinde denedim kaşığı felan ama zor memeye alıştırana kadar ağladım ki alışmadı da 3 ay sonra pes ettim artık ama bunda eds deniycem inşallah başarırım 😪
Psikoanne Imasleeper akıntı çok olur dedi onu giymekte sıkıntı yaşarsın , kanaman azalınca külot bez iyi olur dedi de bende emin olamadım . Cırt cırtlı bez mi alsam
Imasleeper Burnosunn_annesi engel yemiştim geç cevap veriyorum canım kusura bakma 😂😂😂 neredeyse aynıyız benim de 15 nisan 🫣
Imasleeper Burnosunn_annesi sürekli betasını soran birini sabote etmek zorunda kaldık ve @buse2507 de yemişti sanırım geldin mi geri canım 😂😂
Girlmama Psikoanne sezaryen dogumda ayagini kaldiramicaksin ilk gun depend giymek zor hasta bezi daha kolay ki onu da hastane veriyor doktoeum bana depend kullandirmamisti dikisleri terletiyormus
Imasleeper Girlmama annem giydirmişti bana canım refakatçin giydiriyor benim ilki nisana denk geldi şimdi temmuza gelecek terletmeye karşı travazol kullanmıştım ve kağıt havlu ile de kuruluyodum ıslak kalmıyodu. Bide dependin yandan cırtlarını açmıştım biraz dikişimi sıkmıyodu
Girlmama Imasleeper benim refakatcim 3 kisiydi ama ebeler giydirdi taze yaraya krem kullanilmiyor genelde sadece batikon ve kagit havlu steril olmadigi icin hic saglikli degol ki kim giydirirse giydirsin ayagi 1 cm de olsa kaldirmak gerekiyor ve ilk gun icin o agri inanilmaz kotu
Imasleeper Girlmama doktorum kullandırdı benim çok şükür dikişlerle ilgili hiç sıkıntı yaşamadım zaten yapıştırmaydı benimki ayağımı oynatmada yürümektede sıkıntım olmadı inşallah yine olmaz