buse2507 Imasleeper Tam yerinde bir liste olmuş canım rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤️
Anneoldum2 Imasleeper yastıklar gereksiz gibime geldi liste gayet iyi sıcak su hastanelerde verirler zaten
Beyzsa Devlet hastanesinde mi doğum yapacaksınız bide yolculuk yastığını napicaksiniz acaba hastane mesafeniz uzak mı
Imasleeper Beyzsa canım ben ilk sezeryan ameliyatında oturarak uyumak zorunda kalmıştım hiç uzanıp yatamadım 1 hafta kadar o sebepten yolculuk yastığı aldım koltukta uyuyum diye 😂😂
Imasleeper Burnosunn_annesi canısı medikalden cırt cırtlı kullanmıştım ben ilk gebeliğimde bana yetti
Imasleeper bikbikbikaak ilkinde depend kullandım ben ped bana yetmez kanamam çok oluyor canısı Hortumda eds sisteminden bahsediyorum biberon verip meme reddi yapmak istemiyorum kızımda çok uğraştım o yüzden bunda eds yapıcam
adatuna Korseye gerek yok bence doktorlar artık korse önermiyor Pişik kremine gerek yok bebişe hemen pişik kremi sürülmez Ağız mendili de alın bencr Hastaneye geldiğiniz kıyafetle çıkmak en mantıklısı bence😀
Imasleeper adatuna evet ama sezeryan doğum yapıcam eve dönerken takmam lazım yoksa arabada canımdan can gidiyor hoplaya hoplaya gelmiştim ilkinde eve 😂
Burnosunn_annesi Imasleeper bende cırtlı almıştınm açılıyordu katlanıyodu hep bakalım bunda dedim başka seçenek bakayım
bikbikbikaak Imasleeper benim de çoktu da dikişe gelir terletir demişti. Eds düşünmek için erken değil mi :/ kaşık kullansanız ilk zamanlar? İlk gebeliğiniz değilmiş gerçi düşünmüşsünüzdür de 🥹
Imasleeper Burnosunn_annesi çok takmıyorum canım ya ben eve gelince göbeğimi sarıyorum zaten beni bi tek yolda kurtarsın yeter 😂 temmuzda korse takmak muhtemelen dikişimi zorlar
Burnosunn_annesi Imasleeper benimde temmuz doğum belli değil bakalım sıcakta nasıl olucak deneyimleycem ilki Nisan sonuydu güzeldi evde sarmayı denemedim bende deniyecem annemi dinliycem bu sefer🤭🤭
Imasleeper buse2507 amin canım inşallah hepimize rabbim nasip etsin sağlıkla huzurla doğurup büyütmeyi ❤️
Imasleeper adatuna hafızan silinmiş olmalı yoksa unutulur gibi değil o göbek sallanması 😂😂 gele çukurlara kasislere girince o ağrı bahanesi ile kocamın tarafına sövdüm sövdüm geldim shshsbns
Imasleeper Anneoldum2 devlet hastanesi vermez gibime geliyor 😂😂 çay kahve içmek için sürekli gidip alamam valla götürcem ben, yastıkta zaten küçük bir tane c şeklinde yolculuk yastığı
Imasleeper bikbikbikaak evet canım ilkinde denedim kaşığı felan ama zor memeye alıştırana kadar ağladım ki alışmadı da 3 ay sonra pes ettim artık ama bunda eds deniycem inşallah başarırım 😪
Anneoldum2 Imasleeper bitince isteyin hemşire verir mama yapanlar vardır illaki veriyorlar biz 2 aylıkken sürekli sıcak su istedim devlet hastanesiydi veriyordu kendileride kahve içiyor kaynatıyorlar bende istiyordum mama yapmak için termosuma dolduruyorlardı biterse suyunuz istersiniz verirler