[silindi] Rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin inşallah, dualarımız seninle bi an önce sağlıkla ve rahatlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🥹🤎
[silindi] Aysezey bende daha saat 9 doğum olmamıştır diyordum öyle Allah ne verdiyse yazdım meğer sen doğurmuşsun da helal olsun valla hayırlı olsun canım,gayet hızlısın 😂😉
Aysezey [silindi] dün sabah olduu 😓🤭 sezeryan olunca hala toparlayamadım ama çok şükür bitti inşt. Darısı size 😍 teşekkür ederim bu arada
Ayselcnt Aysezey sağlıkla büyütün inşaAllah..hayırlı uğurlu olsun.. doğumunuz nasıl geçti..genel mi spinal aneztezi mi oldunuz..
Aysezey Ayselcnt doğum hikayesi yazdım en son postumda orda her şeyi anlattm detaylı 😍🤭 spinal ama uyuşmadım öyle olunca bayılttılar
Kirmiziojee Anne olmak ne kadar özverili bişey ağrısı sancısı ama onun bi sesine gülüşüne hersey değer sağlıkla büyüsün sizde kolayca toparlayın inşallah
Nurgunay0 Aysezey bende üç gün sonra sezeryan olacağım çok korkuyorum bir yandan da olsun bitsin artık doğsun istiyorum bir yandan doğmasın hep kalsın istiyorum ruh halim çok bulanık 😌