Btl_akkurr Aysezey Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin benimde 3. Sezeryanım olucak korku tavan ama 1. Öyle oldu diye 2. De öyle olucak diye birşey yok olumlu düşün ki olumlu olsun canım öncelik sağlık sıhhat gerisi gelir 🤲🏻❣️
Aysezey Btl_akkurr aminn ya Rabbim ferahlık veriyo yardım ediyor gerçekten ama elde değil işte hamilelik tedirginlikleri . Geçiyor inşallah hayırla sağlıkla gelsin evlatlarımız 🤲🏻
Aysezey Doğdu kızlarrr. Dua eden iyi dileklerini ileten hepinizden Allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 darısı tüm annelerin başına Btl_akkurr Ayselcnt Nilay01- Aysenur222 Ayselcnt danla2711 Btl_akkurr zeyzeyneyney Mry2020 brnaksyince Kbrrsln7 deletedmom43191 Birbenbirbebek Birbenbirbebek etkafa Imasleeper nevaneva
Aysezey zeyzeyneyney Allah razı olsun iyki varsınız çok çok teşekkür ederim. 38+0 bugün 🥲 sorunsuz bi şekilde atlatayım hayırlısıyla en kısa zamanda burdada paylaşırım süreci 🌼🤲🏻
Aysezey Aysenur222 riskli benm o yüzden bu tarihi verdi suyumun gelmemesi gerekiyodu. Kilo gelişimide iyi olunca inşallah hayırla atlatalım bakalım. 🤲🏻
Ayselcnt Aysezey sağlıkla anlatın inşaAllah.. benimde 2. Sezaryenim olacak.. zaman yaklaştıkça bende de stres ve korku oluyor. Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşaAllah..
Nilay01- Aysezey kendimi gördüm sizde şuan 14 haftalık hamileyiö gurbetteyim ve 3 yaşında oğlum var rabbim bi çırpıda kurtarsın sağ Salim bi doğum olsun bebeğini de sağ Salim kucağına alırsın inşallah rabbim yardımcın olsun canım benim ❤️
[silindi] Aysezey bende daha saat 9 doğum olmamıştır diyordum öyle Allah ne verdiyse yazdım meğer sen doğurmuşsun da helal olsun valla hayırlı olsun canım,gayet hızlısın 😂😉
Ayselcnt Aysezey sağlıkla büyütün inşaAllah..hayırlı uğurlu olsun.. doğumunuz nasıl geçti..genel mi spinal aneztezi mi oldunuz..