bebegimibekliyorum__ NurAyse_nur 4-5 haftada bir ve kontrole bile gelme diyor 😂 en son 30. Haftada gittim haftaya 35. Haftada gideceğim
NurAyse_nur bebegimibekliyorum__ evet bebek saglikli olunca pek cagirmiyorlar genelde ayda bir yetiyor diyorlar ama gel gör ki bizim heyecanlar meraklar iste
dkjannsbd NurAyse_nur ayda bir gidiyorum bazen muayene ücreti ödememek için muayeneden sonra ilk 10 gün gelebilirsin diyor öyle de gittim
NurAyse_nur dkjannsbd evet bende oyle yaptim en skn kontrol suresi gecmeden gideyim dedim doktor niye geldin dedi tersledi bende birsey uydurdum bebegimi gorebilmek icin 😅
dkjannsbd NurAyse_nur 😂😂yaa iyi demişsin bana kendi dedi 10 gün içinde gelme şansın var diye gelicem dedim bende 🤭 madem bedava niye kullanmayalım 🤣
NurAyse_nur dkjannsbd ya bende oyle diyorum ozeller pahali bir de esime kalsa para veriyorsun hergun git gör diyo 😅😅 bi muayne birde son kontrolde gidiyorum merakimdan simdi doktorumu degistiricm devletteki doktorlarda kiziyor çok sık gidince 🤭
Minervabunny NurAyse_nur ben de en son 9da gittim 9+5 oldum ama sürekli gitmek istiyorum orda ve sağlıklı oldığunu görmek istiyorum ya bir kaybım da var onunla da alakalı muhtemelen biraz ama böyle beklemesi çok zor cidden :(
NurAyse_nur Minervabunny evet sizi cok iyi anliyorum bende bir onceki bebegimi kaybettim o yuzden biraz da merakim gorme istegim.. bu duygu gercekten zor ama şunu bilmek icimi rahatlatiyor. Cani veren de Allah alan da saglikla nasip etsin inşallah
Cennet_33 NurAyse_nur evet yorucu ve güzel geçiyor ikinci bebeği im Allah kısmet ederse küçük bebeğim yoruyor 🙂
Minervabunny NurAyse_nur Amiiin hepimize inşallah🤲🏼 Rabbim doğum haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏼 Başınız sağ olsun sizin de🙏🏼 Nasıl gidiyor şimdi bebisle peki🧿💞
Talentedmom NurAyse_nur ayda bir çağırıyor doktor mesela 12.haftada gittim 16.haftada demişti sonra da detaylı tarama için gittim 23.haftada 3 hafta sonra gel dedi
NurAyse_nur Minervabunny elhamdülillah iyiyiz riskli olan ilk 3 ayimizi geride biraktik sayilir Allah’ın izniyle ❤️ amin Allah hepmize hayirli saglikli doğumlar nasip etsin saglikla gelsin bebeklerimiz ❤️🤲🏼