NurAyse_nur Krystal ayy harbiden yaa niye boyle acaba havalar sicak diye mi inan varya hic is yapasım da gelmiyo uyuyim uyaniyim yeter sanki 😅
NurAyse_nur 5_erkek_annesi aynennn arkadaslarim hamileligin tadini cikar diyo ama bana gunler gecmiyo ki nasil cikarayim sadece istedigimi rahat rahat sorgulamadan yemek harika geliyo 😆
NurAyse_nur Miniginannesiiii1111 👍🏼16 mayisi beklemek cok zor daha doktordan cikar cikmaz saymaya basliyorum Allah hayirli sonuclar versin
Miniginannesiiii1111 NurAyse_nur bende öyle saymaya başlıyorum bir hareketlerini hissetseydik sağ salim
NurAyse_nur DuruDefne_mommy ayyy hemde nasil son gittigimde kipir kipirdi ya dedigin gibi gordum diyorum simdi napiyo acaba 😆😆 oynuyordur fln göremeyince mecbur bekliyorsun doktoru
NurAyse_nur a-koroglu Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin 3 haftada uzun ya haftada bir gorsek 🤭
NurAyse_nur ppmerlina evet kalp atisindan sonra bir sorun yoksa ayda 1 yada tahlil ve testlerde gel diyor
NurAyse_nur Krystal evettt gercekten yaa baska sey olsa şıp diye gecer 🤭 insan yavrusuna kavusmak icin bekliyor inşallah saglikla aliriz bebeklerimizi
NurAyse_nur cakirbebek hay maşallah cok iyi dayaniyorsun aslinda hareketlerini hissetsem.bende gitmicm diye karar aldim ama bir yerde toplanmasını goruyorum henuz net bir hareket hissetmiyorum 🫣
cakirbebek NurAyse_nur evet hareket oldumu daha kolay oluyor tabiki daha rahat oluyorsun ama devamlı gidip napicam sağlık olsun diğer kizimlada zaman geçiyor öyle böyle 😂
NurAyse_nur Miniginannesiiii1111 evet canim hayirlisiyla🤲🏼 Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
NurAyse_nur cakirbebek tabiki canm inan aslinda evdeki isler cocukarin okulu derken geciyor da ne biliyim simdi onu goremedigim icin daha cok merak ediyorum gerci bende meşgale cok kedim dogum yapti 5 tane yavrusu oldu onlara bakiyorum fln eglenceli oluyo