imcakir Valeriaa Eliffbaby LisaveEdizinAnnesi FRVP20 Teşekkürler kızlar 🥰 Eğer bir değişiklik olmazsa şuanlık Beren-Arven duruyor 🤷🏻♀️
LisaveEdizinAnnesi Esil ismini duydum geçen çok beğendim. Bebekte o kadar güzeldi ki 😍 ismini de kendisini de çok beğendim
imcakir Zeynep85 o kadar tepki aldım ki aileden yani çevreyi katmıyorum 😂 en son vazgeçtim 😂 kendimi de tek kız olsa masal olurdu ama şimdi iki kız diğerine haksızlık olmasın bana niye koymadınız demesin diye avutuyorum 😂
Zeynep85 imcakir o kadar haklısın ki bende o kadar tepki alıyorum ki ama kimse umurunda değil de tek düşüncem büyüdüğünde nasıl duracak onun için kararsızım. Doğum yaptın mı canım isimleri ne oldu
imcakir Zeynep85 even insan ileride pişman olmaktan da korkuyor🥲çok zor bir karar gerçekten 🤧 daha çok vardır diye umuyorum doğuma 😂🙏🏻 22+1 iz şuan Beren Arven gibi duruyor
Zeynep85 imcakir maalesef canım çok az kaldı 34+2 yım 😔 Güzelmiş isimleriyle büyüsün bebişler sağlıkla sıhhatke gelsinler 🥰
Seyda-06 imcakir ekiz kızlarım olsa iki çiçeğim olcak diye birini defne birini de açelya koymak isterdim sanırım
EbCey imcakir Almila ve Aymira. İkisinin anlamı da çok güzel. Benim de kızım olacak. Allah izin verirse Almila Ece koyacağım. Oğlumun adı da Aybars Ege. Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerinize 🫶🏻
Bhgdf Eda-Ece Ela-alya Deniz-defne Derin-doğa İpek-çiçek İpek-inci Hira-mira Alin-lina Aslı-sıla Sevim-Sevil