Ahsenmira imcakir ben ahsen mira koyacağım nasipse Miray Duru Asel Zeynep Eylül Erva gibi gibi güzel isimler var
10gamze imcakir Eylül Alya Nisa Defne Elif İnci Parla bunlardan benden olsun kızımın adı Eylül Nisa ikinci kızımın adı Elif Defne olcak😅😅
ABusraaaa imcakir kızım olursa hafsa koyacağım hüma isminide begeniyordum hatta iki ismi kullanmak istiyordum ama oğlumda iki isimli ve iki ismi kullanmaya özen göstersekte genelde tek isim soyluyoruz bu yüzden iki isim koymayacagım. Ama senin ikiz oluyormuş Hafsa-Hüma tabiki beğenirsen güzel olur 🌸
Zeynepow Büyük kızım Amine, Küçük kızım Mihrişah. Bir tane daha kızım olursa Hümaşah veya Halima düşünüyorum.
Htc4345 Bnde bir türlü beğenmiyorum aslında Bn beğeniyorum da babamizi memnun edemiyoruz kızına bir türlü isim bulamıyoruz 😀😀
fatmaanuurr22 imcakir Alara kızımın adı olacak 🥰 İdil Su,Beril,Çağla,Gökçe,Masal, Öykü,Yeliz.. bunlar aklıma gelen isimler canım fikir olur belki
Bzm imcakir kızının birinin adı Nazlı diğerinin adı Hilal olsun. Dalgalan sen de şafaklar gibi eyy Nazlı hilal. 😇
Mor-kelebek imcakir canım kızımın adı buglem 🌸 bir kızım daha olursa Eslem istiyorum yanına ek olarak Eslem Ela mesela güzel olur fikir olsun 🌸
Zeynep85 imcakir neden anlamsız olsun gayette güzel bir isim bende kızıma masal ismini koymayı düşünüyorum sizde ikizlere masal-kumsal koyabilirsiniz
imcakir Zeynep85 o kadar tepki aldım ki aileden yani çevreyi katmıyorum 😂 en son vazgeçtim 😂 kendimi de tek kız olsa masal olurdu ama şimdi iki kız diğerine haksızlık olmasın bana niye koymadınız demesin diye avutuyorum 😂