Doktor ve Özel hastane tavsiyesi olan varmı kızlar 🤦🏻♀️ 4.5 aylık hamileyim Özel Cihan hastanesine Mehmet Ataman’a gidiyordum ama ben bişey olunca arayıp sorsam tersleme gibi bi dili vardı artık devam etmek istemiyorum onunla sizin önerileriniz varmı
Kocaeli’de Özel Hastane ve Doktor Tavsiyesi
Tuubaaa, Doktor&Hastane etiketini ekledi.
Kvsrdsdmr cnm bende 7 haftalığım hamile kalmadan öncede hep doktorum Mehmet atamandı dili biraz sert ama ben bilgili bi doktor olduğunu düşünüyorum ve bişey sordunmu bıkmadan anlatıyor bide gereksiz testler istemiyor diğer hastanelerdeki gibi rant peşinde değil bence Çarşamba yine gidicem nasipse kalp atışlarımızı duycaz 🙏bence değiştirme derim
Peki izmitte doğum fiyatları nedir bilginiz var mı acaba
Ezo-masum İlgisi falan evet çok güzel ama bişey sorduğum zaman laf sokarak cevap veremiyor bana cep numarasını bile vermedi hastaneden arayıp ulaşa biliyorum sadece başka arkadaşlarıma tüm doktorlar numaralarını vermiş bide bişey sorduğum zaman hemen tersler gibi konuşuyor çok sert doktor dediğin biraz hastasına moral verip yumuşatıcak ne bilim artık devam etmiyeceğim o kesin de
Flora34 Cihan hastanesinde 2500 şuan albüm falan var
Gölcük aile konak hastanesi var tavsiye ederim.doktorlar da çok iyi
Bende yeni değiştirdim doktoru konak hastanesi Firdevs hanıma gidiyorum çok tatlı biri
Svnccnr onun adını da çok duymuştum muayene ne kadar ilgisi falan nasıl
Gölcük aile konak ahmet çoşkan canım şiddetle tavsiye ederim👍🏼
Kvsrdsdmr Kocaeli tıp merkezi Reyhan Arpacı öneririm canım benimde ilk gittiğim doktor pek ilgili değilde devlet hastanesi gibi odaya girmemle çıkmam bir oluyodu geçiştirerek cevap veriyorum flen Sonra Reyhan hanıma geldim çok ilgili ve yaklaşık 20 dk flen ilgileniyor tek tek hastalarıyla konuşuyor herşeyi ben memnunum 😊
Canım Kocaeli Konak hastahanesine gidiyorum Temel Harika bi doktor . Tavsiye ederin
Kvsrdsdmr Gebze YÜZYIL Hastanesi var. Ben Pendik’te ki YÜZYILa gidiyorum
Kvsrdsdmr merkez hastanesi var cihangir ay bey var orda ona sorabilirsin