Merveprms Deletedmom133 dedim bi an böbreklerim mi burda okuyorum böbreklerinde genişleme falan çıkıyor doktoruma yazdım bi daha ağrırsa gel bakalım dedi o da okudukça başıma gelcek gibi oluyorum 🤦🏼♀️
Merveprms MelekAnnesi52 evet canım benimde yan tarafta olunca böbreklerimde mi bişey var acaba diye korktumda rahatladım şimdi☺️
Buket48 18 haftaligiz bizde oglusumla 😊 babamiz bize erken sevgililer gunu hediyesi almis. Uzerinde oglumuzun adi yazili kolye yaptirmis. Cok sasirdim 😊 takmak istiyorum ama sizce dogru olur mu ki dogmadan takmak 😊
ikibebeliana Bizde 18+2 olduk cinsiyeti bilmiyoruz 11 haftada erkek gibi 16 da kız gibi dendi yarın öğrencez gösterirse 17den bu yana tekmeleri hissediyoruz 😊
MelekAnnesi52 Limonata canım cinsiyet 17 de netleşti zaten 😁 17+1 de bende biraz biseyler aldım 😆 gezerek farklı şeyler almak istiyorum 😆 hep birbirine benzer şeyler vardı olduğumuz yerde 😄
Liyakoc Bizde 16 haftalığız henüz bişey almadık çok erken diye düşünüyoruz 7.ci aydan sonra almaya başlarım diye düşünüyorum hem ozaman yazlık şeyler daha güzel çıkar pembiş pembiş giydiririm inşallah 😊🤗
Levmel Merveprms bizde 16+4üz benimde oluyor o ağrıdan büyüdüğü için oluyor bence. Bu tür ağrılar normalmiş.
Levmel Benim oğlum olucakmss 😊biberonlarini ve birkaç parca birşeyler aldım, insan aldıkça alası geliyor.😂
Levmel Merveprms evet öyle canım😍sabaha karşıda oluyor genelde ağrı kasıkta ,beni uyandırıyor diyebilirim.😂
Pitpit Ben elektronik cihazlarını, kıyafetlerini, battaniye çeşitlerini, ıslak mendilini, ana kucağını bebek araba pusetini ve lohusa için ne gerekiyorsa pijama depend gecelik saten takım iç çamaşırı terlik taç aldım. Bi köşe öyle ona ayrıldı alıp alıp oraya koyuyoruz arttıkça daha da mutlu oluyoruz bakım ürünleri beşik ve fotoğrafçı ayarlanacak 😊❤️ Çok keyifli Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın