Pink29 dumancagla merhaba doğumdan sonra verdınız mı acaba ben de zayıf hamile kaldım alamıyorum diye üzülüyorum aldıklarımı da vermek istemiyorum 😀
Pink29 sude_18 merhaba doğumdan sonra çok verılıyor mu kılo ozellıkle zayıf hamıle kaldığım ıcın merak edıyorum vermek ıstemıyorum😀
Pink29 miniminibebek kacıncı haftaran sonra almaya başladınız acaba ben de hayatım boyunca 50 gecmedım 😀
miniminibebek Pink29 bende hayatım boyunca hiç geçmedim 50 görmedim bile 😅gebeliği ilk öğrendiğim günden itibaren aldım belli bi ayı olmadı hatta ilk trimester de iştahım çok açıktı en çok o zaman aldım galiba
Pink29 miniminibebek maşallah darısı bana 😀Pekı normal doğum mu olacak daha doğrusu doğum yaptınız mı aşırı kılolu olmayanlar normal doğum ıvın daha mı elverişli acaba 😌
miniminibebek Pink29 amin inşallah 🥰yok hayır yapmadık yapmamaya çalışıyoruz benım zıpır erken gelmeye çalışıyor doğum şeklini geçtim artık yeter ki içimde kalsın bi kaç hafta daha 33+5 iz makat gelişli sezeryan olucak büyük ihtimal
kalbiminpariltisi Visneli1so-s 165 boy 50 kilo ile hamile kaldım 67 kilo ile doğuma gittim, bu haftadan itibaren alırsınız siz de
Pink29 miniminibebek sağlıkla kucağınıza alın inşallah Pekı bır sey daha sorabılır mıyım ıkılı testım çok şükür Temız çıktı Fetal dna ya gerek var mıdır acaba sız yaptırdınız mı ve detaylı ultrasonda her şey net olarak gözüküyor mu
miniminibebek Pink29 benım de ikili test temiz çıktı gerek duymadım açıkçası fetal dna ya detaylıda her şey belli oldu zaten ama yinede siz bilirsiniz 🥰içiniz rahat etsin dşye yapabilirsiniz
Denizaydin06 42yle hamile kaldım şuan 9 haftalık 47 oldum çok hızlı alıyorum sanırım doktor biraz yavaş dedi
Ozuzun 52yle hamile kaldım 10 haftalık olduk 53 olmuşum hemen ilk aylarda kilo vermek isterdim boyum 157 zaten 52yken bile mutlu değildim